25 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm projesi 2013

kentsel dönüşüm projesi 2013

Türkiye genelinde 6,5 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında Esenler, Beyoğlu, Kartal ve Şanlıurfa’da bulunan hak sahiplerine 15 milyon 500 bin kira yardımı yapıldı.

Kentsel dönüşüm için Avrupalı şirketler 7 Mart'ta İstanbul'da!

Türkiye genelinde yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıp yenilenecek 7 milyon konut için Avrupalı profesyonel yıkım şirketleri de talip oldu.

Ataşehir Belediyesi'nden Emekevler Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

İstanbul Ataşehir Belediyesi, Emekevler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son başvuru tarihinin 30 Haziran 2015 olduğunu açıkladı. Ataşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşümle ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle :

Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 108 hektarlık ilk etabının imar planları onaylandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan planlarının müjdesini AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican verdi.

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Kepezaltı ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tek kuruş ödemeden daire sahibi olma imkanı sunan Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlar Kurulu’nun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandı.

Ankara Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi 2017'de teslim edilecek!

Çarpık kentleşmenin önüne geçmek isteyen Keçiören Belediyesi’nce başlatılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda bin 600 konutla ilçenin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkam Melih Gökçek. Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekilişi bugün yapılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekilişi bugün!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katılacak...

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’nde değer artışı vatandaşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi başladı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği 'Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi', İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin öncülüğünde uygulanacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi detayları

Çevre Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile kat karşılığı konut inşası modeline daha nitelikli alternatif yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi ile ne değişecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile konut inşası modeline daha hızlı yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi", İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) öncülüğünde uygulanacak.

kentsel dönüşüm projesi 2013 Haberi

kentsel dönüşüm projesi 2013


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Ekim 2012 günü Türkiye’nin 35 ilinde aynı anda başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, ilk kira yardımı Esenler’de iki ayrı riskli alanda yürütülen dönüşüm çalışmaları için verildi.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, mülk sahiplerine verilmek üzere Esenler Belediyesi’ne 10 milyon lira kaynak aktarımında bulundu. Böylece Esenlerde 9.70 hektarlık bir alanda, 331 binada yaklaşık 5 bin 430 bin nüfusa 18 ay boyunca 600 lira kira yardımı yapıldı.  


Kartal Belediyesi’ne de kira yardımı yapıldı 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın her seferinde altını çizdiği “Hazırlıklı belediyelerden ve razı olan vatandaşlardan başlayacağız, buralara elimizden gelen yardımı yapacağız” söyleminin ilk örneği Kartal’da yaşandı. CHP idaresinde olan Kartal Belediyesi’nde kendi istekleri ile evlerinin riskli olduğunu tespit ettiren Kartal’daki Tüm Emek İş...