29 / 03 / 2024

kentsel dönüşüm ve gayrimenkul yatırım konferansı

kentsel dönüşüm ve gayrimenkul yatırım konferansı

Forum İstanbul tarafından düzenlenecek 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Yatırımları' konulu konferans 12 - 13 Kasım 2007 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

Kentsel dönüşüm, yüksek kiralar ve ev sahibi-kiracı tartışmaları İstanbul'dan İstanbul'a göçü tetikledi!

İstanbuk'da son zamanlarda kentsel dönüşüm seferberliği yaşanıyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm ve yüksek kiralardan dolayı evlerinden taşınmak zorunda kaldı. 

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Konutta periyodik denetim kapıda: 81 ilde kentsel dönüşüm ve deprem yasasının temelleri oluşturuluyor! 

Ülkemizi afetlere karşı hazır ve dirençli hâle getirmek için düzenlenen “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası” çerçevesinde 6 farklı komisyon oluşturuldu. Peki hangi çalışmalar yürütülecek?

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm ve kira sorunlarına ilişkin kanun teklifi Meclis'te! 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kentsel dönüşüm süreçlerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendirden kira ve barınma sorununun çözülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı 1. yılını kutladı!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı 1. yılını Kentsev üyeleriyle beraber kutladı...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

kentsel dönüşüm ve gayrimenkul yatırım konferansı Haberi

kentsel dönüşüm ve gayrimenkul yatırım konferansı

Uluslararası konferans, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Urban Land Institute'un (ULI) katkılarıyla gerçekleştirilecek.

Forum İstanbul'da Türkiye için büyük önem taşıyan kentsel dönüşüm süreci ile gayrimenkul dünyasında ulusal ve uluslararası yatırımlara ilişkin gelişmeler masaya yatırılacak. Gayrimenkul ve kentsel dönüşüm alanında sektör temsilcileri, önümüzdeki 12 yıl boyunca İstanbul'da hayata geçirilmesi gereken kentsel dönüşüm çalışmalarını anlatacak. Konferansta ulaşım ağları, altyapı yatırımları ve yeni gayrimenkul projeleriyle ilgili deneyimler paylaşılacak.

Konferanstaki oturumlarda şu konular ele alınacak:

"Olimpiyat kentleri ve yaşanmış tecrübeler, kentsel dönüşüm projelerinde dünya uygulamaları, kentsel dönüşüm uygulamalarında İstanbul, kentsel dönüşüm sürecinde alternatif finansman yöntemleri, sürdürülebilir proje ve arazi geliştirilmesi, kentsel tasarım, yaşam alanları, konut ve eko binalar."...