23 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm yatırımcıyı Yüreğire çekiyor

Kentsel dönüşüm yatırımcıyı Yüreğire çekiyor

AK Parti Yüreğir İlçe 45. Danışma Meclisi Toplantısı Yüreğir Kültür Merkezi' nde gerçekleştirildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikçan Yüreğir kendini dönüştürmek zorunda, değiştirmek zorunda dedi...

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi bitmiyor! İşte son durum!

İstanbul'da Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm kapsamında belediyenin yıkım ısrarı sürüyor. Konuya mahallelinin tepkisi de büyüyor. İşte ayrıntılar...

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Diyarbakır Fiskaya Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk kazma vuruldu!

Diyarbakır Fiskaya semtinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkım çalışmaları resmen başladı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için yüklenici firmalara çağrıda bulundu.

Kentsel dönüşüm yatırımcıyı Yüreğire çekiyor Haberi

Kentsel dönüşüm yatırımcıyı Yüreğire çekiyor

AK Parti Yüreğir İlçe 45. Danışma Meclisi Toplantısı Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 


Divan Başkanlığını AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Bahadır Balcıların yaptığı toplantıya Adana İl Koordinatörü İsmail Bilen, Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikçan, Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ak Parti İl yöneticileri, ilçe teşkilatı mensupları ve partililer katıldı. 


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikçan, Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada özellikle son iki seçimi başarı ile tamamladıklarını ifade ederek emeği geçen herkesi kutladığım söyledi. 


Başkan Çelikçan, "Yüreğir ilçe teşkilatı olarak özellikle de son iki seçimi başarılı bir şekilde geçirdik. Ben, Mahalle temsilcilerimize, mahalle yönetimimize, sandık kurulu üyelerimize, ana kadememize, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, ilçe başkanımız başta olmak üzere il başkanımızı ve il yönetimimiz ile tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Gerçekten...