19 / 04 / 2024

Kerem Ersönmez kim

Kerem Ersönmez kim

Mimar Kerem Ersönmez kimdir? Mimar Kerem Ersönmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kerem Ersönmez, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Kerem Ersönmez..

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

My Bay Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Bay Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Selim Özgörkey, Satvet Çiftçi ve Murat Kerim Ersönmez ortaklığında kuruldu. 

Kerem Ersönmez kimdir?

Mimar Kerem Ersönmez kimdir? Mimar Kerem Ersönmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kerem Ersönmez, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Kerem Ersönmez..

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Merih Dönmez kimdir?

Mimar Merih Dönmez kimdir? Mimar Merih Dönmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Merih Dönmez, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Merih Dönmez..

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Ünal Ersözlü: Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak!

Ünal Ersözlü, İzmir'in kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projeleri için "Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak" dedi. Ünal Ersözlü İzmir'in bu projelerle yeniden şekillendiğini söylüyor.

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü açıldı!

Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusu'nu ekledi. Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi...

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Kerem Ersönmez kim Haberi

Kerem Ersönmez kim

Kerem Ersönmez kimdir?

Kerem Ersönmez 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


Mezuniyeti takiben çalıştığı çeşitli mimarlar yanısıra bir dönem TİM İnşaat'ın tasarım ekibine katıldı ve yüksek ofis yapıları ve lüks toplu konutları içeren çeşitli mimari projelerde yer aldı. 


2000-2001 yıllarında Haydar Karabey ve Banu Karabey'in katıldığı "Feyziye Mektepleri Vakfı Erenköy Güneş Kampüsü" davetli proje yarışmasında yardımcı mimar olarak yer aldı.


1.'lik ödülünü kazanan 30.000 m2'lik projenin uygulama ve imalat detay projelerinin üretilmesinde görev aldı. Farklı zamanlarda; Prof.Dr.Uğur Erkman ve Doç.Dr.Sinan Şener ile "Grand Egyptian Museum / Kahire,Mısır", Sait Ali Köknar, Pınar Hadimli ve Sinan Omacan ile "Çankaya Belediye Binası", Murat Gündüz ile "T.B.M.M. Milletvekilleri Çalışma Ofisleri Binası"; yarışmalarına katıldı. 


Ersin Temurcan ile gelişen düşünsel ve mesleki yakınlıkları 2006 yılında bir şirket...