25 / 04 / 2024

Kerem Sabancı Kamışlının evi

Kerem Sabancı Kamışlının evi

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Çimsa yılın ilk yarısında cirosunu yüzde 51 artırarak 5,4 milyar TL’ye çıkardı!

Sabancı Topluluğu’nun global markası 2023 yılının ilk 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. 2023'ün ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre, cirosunu yüzde 51 artırdı ve 3,6 milyar liradan 5,4 milyar TL’ye çıkardı.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

İnşaat sektörü yılın 3. çeyreğinde büyümesini sürdürdü!

İnşaat sektörü de yılın üçüncü çeyreğinde büyümesini sürdürdü. Türkiye Seramik Federasyonu Başkam Erdem Çenesiz, “Çift haneli bir büyüme rakamına ulaşacağımızdan şüphemiz yoktu." dedi..

TOKİ Kars Sarıkamış Konutları'nın kuraları çekildi!

TOKİ'nin Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde hayata geçirdiği projedeki 233 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Bekir Kamışlı: Adana'nın mimari dokusu bozulmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, özellikle Adana'nın çok göç alan bir Şehir olduğunu işaret ederek, mimari dokusunun bozulmasının ise kente gelen insanların kültürleriyle birlikte gelmesinden kaynaklandığını hatırlattı.

Emine Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve kurucusu Emine Sabancı Kamışlı kimdir? Emine Sabancı Kamışlo daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Emine Sabancı Kamışlı...

Kamışoğlu Grup yeni hizmet binasının açılışını yaptı!

Şehrin inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Kamışoğlu Grup, yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Kamışoğlu İnşaat ve Kamışoğlu Beton firmalarının birleşiminden oluşan Kamışoğlu Grup, yeni merkez yönetim binasına görkemli bir açılış düzenledi.

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesi!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.Mimar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı konu ile ilgili açıklama yapt

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kamışlı 'Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir' dedi.

CarrefourSa bu yılın ilk yarısında 4.4 milyon lira kar elde etti!

Sabancı Holding, 17 çeyrektir zarar eden CarrefourSA'yı bu yılın ilk yarısında 4.4 milyon lira kâra geçirdi. CarrefourSA Genel Müdürü Nane, "CarrefourSA hasta bir şirketti. Biz onu iyileştirdik" dedi

Eber Gölü'nün kamışları Avrupa'da ısı yalıtımında kullanılıyor!

Türkiye'nin önemli sulak alanlarından olan Eber Gölü'nde köylülerin haziran ve aralık aylarında topladığı kamışlar, Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.Eber Gölü'nün kamışları Avrupa'da ısı yalıtımında kullanılıyor.

Kerem Sabancı Kamışlının evi Haberi

Kerem Sabancı Kamışlının evi

İş insanı Kerem Sabancı Kamışlı Kanlıca'da yalı inşa ettirdi. Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; Kamışlı, Kanlıca'daki Dr. Mazhar Tan Yalısı'ndaki dört daireyi teker teker satın alıp birleştirdi ve kendine 40 milyon dolarlık görkemli bir saray yaptırdı.



Beykoz Kanlıca'daki Mazhar Tan Yalısı'nda 1997 senesinde üzücü bir olay yaşanmıştı. Sezer İnanoğlu ile evli olan Nil Pınar İnanoğlu, dairelerden birinde yaşarken intihar etmişti.  Aynı yalıda Samsunspor'un eski başkanı İsmail Uyanık da yaşamıştı. Bir gece yalıya giren hırsızlar, Başkan Uyanık'ı spreyle uyutup lüks otomobilini çalmıştı.

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu...