25 / 04 / 2024

Kerimcan acarkentten kovuldu mu

Kerimcan acarkentten kovuldu mu

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

İşçiler bu habere dikkat! Kovulabilirsiniz!

Sağlık raporu alarak işe gitmeyen bir işçinin, kurban pazarında kayınpederine yardım ettiği ortaya çıkınca işten kovuldu.

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Raporlu gayrimenkul değerleme uzmanı tazminatsız kovuldu!

İş Mahkemesi, Bodrum’a, Kartalkaya’ya tatile giden gayrimenkul değerleme uzmanının tazminatsız işten çıkarılmasını haklı bulsu.

Kerimcan Durmaz evi için 24 ayar altın kaplama mobilya aldı!

Kerimcan Durmaz, Erdek’te bulunan yazlığına ve Beykoz Acarkent'te bulunan villasına 250 bin lira değerinde 24 ayar altın kaplama mobilya aldı...

Kerimcan Durmaz Bodrum'dan ev kiraladı!

Sosyal medyada paylaştığı videolarla üne kavuşan Kerimcan Durmaz, Bodrum'dan ev kiraladı

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Kerimcan Durmaz'dan yeni evine 200 bin TL'lik dekorasyon!

Geçtiğimiz günlerde aylık 25 bin TL kira ödeyeceği Beykoz’daki yeni evine taşınan Kerimcan Durmaz'dan yeni evine 200 bin TL'lik dekorasyon.

Kerimcan Durmaz Beykoz'dan 25 bin TL'ye ev kiraladı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz'dan yeni bir ev kiraladı. Durmaz'ın yeni evini yakın arkadaşı  Demet Akalın inceledi. 

Kerimcan Durmaz Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans aldı!

Paylaştığı videolarla fenomen olarak şöhreti yakalayan ve arından DJ'liğe adım atan Kerimcan Durmaz, Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans satın aldı.

İşte Demet Akalın'ın Acarkent'teki villası!

DJ ve Instagram fenomeni Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'ın satın aldığı 18 milyon TL değerindeki evini Instagram hesabında paylaştı.

Sista Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sista Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kerimcan İnan tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kerimcan acarkentten kovuldu mu Haberi

Kerimcan acarkentten kovuldu mu

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz 5 ay önce seyahat ettiği uçağın tuvaletinde çektiği müstehcen görüntüleri yanlışlıkla sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Bu görüntüler uzun süre gündemden düşmemişti ve Kerimcan Durmaz eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

İddiaya göre, Kerimcan o görüntülerin ardından oturduğu siteden de atıldı.

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ı siteden atılmasını köşesine taşıdı. İşte yazının detayları;

Bir insan eşcinsel olduğu için oturduğu siteden atılabilir mi ya da sosyal medyada uygunsuz bir içerik paylaştığı için?

Kerimcan Durmaz’ı oturduğu Acarkent’te site sakinleri istemiyormuş, bunun üzerine yönetim de siteyi terk etmesini söylemiş.

Böyle bir durum varsa insan haklarına aykırı bu...

Kime ne bir site sakinin cinsel yöneliminden, kime ne sosyal medyada ne paylaştığından...

Belki sitede oturan eskort da vardır, belki çok iddialı paylaşımlar yapan site sakinleri de vardır.