20 / 04 / 2024

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...



Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz geçtiğimiz aylarda seyahat ettiği uçağın tuvaletinde çektiği müstehcen görüntüleri yanlışlıkla sosyal medya hesabında paylaşmıştı

Skandal görüntünün ardından Durmaz'ın takipçileri azalmış, ünlüler dünyası tarafından dışlanmıştı. Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Kerimcan Durmaz önceki gün New York’a yerleştiğini duyurdu.

Fakat gitmeden önce yaşadığı bir olay ünlüler dünyasının da dilinde. Aylık kazancı 500 bin liraya  yükselen Durmaz, Beykoz Acarkent’te kirası 30 bin TL olan villada yaşıyordu.

'KİMSE ONU BURADA İSTEMİYOR'

Durmaz havuzlu, bahçeli villayı almak üzereydi. Skandaldan kısa bir süre sonra Acarkent’in sahibi Erdal Acar, Kerimcan Durmaz’a şu mesajı iletti: “Siteyi terk etsin, kimse onu burada istemiyor.”

Fakat Kerimcan Durmaz evini bırakmak istemedi. Erdal Acar’dan gelen uyarıların da ardı arkası kesilmedi. İddiaya göre; Erdal Acar sonunda şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu!


APAR TOPAR TAŞINDI


Bir zamanların ünlü fenomeni Durmaz da eşyalarını apar topar diğer evine yerleştirdi ve “Üniversite eğitimi almaya karar verdim” diyerek Amerika’ya uçtu.
 

Kerimcan Durmaz Beykoz'dan 25 bin TL'ye ev kiraladı!


Geri Dön