11 / 05 / 2024

Kerimcan Durmaz Acarkentten kovuldu mu

Kerimcan Durmaz Acarkentten kovuldu mu

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Ünlü ekonomist altın bir kere harekete geçti, kolay kolay durmaz diyerek uyardı!

Altın rekor üstüne rekor kırarken bugün serbest piyasada gram altın 2 bin 500 TL seviyelerinden işlem görüyor. Altın fiyatlarındaki artışın devam edeceğini söyleyen ünlü ekonomist, “Altın bir kere harekete geçti, kolay kolay durmaz” dedi.

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu Şile’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Deniz Serkan Durmaz ve Kaan Güder ortaklığıyla kuruldu.

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Durmaz tarafından kuruldu.

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Durmaz tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Burakhan Durmaz tarafından kuruldu.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Monitör İnşaat Otomotiv Reklam Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monitör İnşaat Otomotiv Reklam Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Arif Durmaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

Rd Proje İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rd Proje İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Durmaz tarafından kuruldu.

Kerimcan Durmaz Acarkentten kovuldu mu Haberi

Kerimcan Durmaz Acarkentten kovuldu mu

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz geçtiğimiz aylarda seyahat ettiği uçağın tuvaletinde çektiği müstehcen görüntüleri yanlışlıkla sosyal medya hesabında paylaşmıştı

Skandal görüntünün ardından Durmaz'ın takipçileri azalmış, ünlüler dünyası tarafından dışlanmıştı. Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Kerimcan Durmaz önceki gün New York’a yerleştiğini duyurdu.

Fakat gitmeden önce yaşadığı bir olay ünlüler dünyasının da dilinde. Aylık kazancı 500 bin liraya  yükselen Durmaz, Beykoz Acarkent’te kirası 30 bin TL olan villada yaşıyordu.

'KİMSE ONU BURADA İSTEMİYOR'

Durmaz havuzlu, bahçeli villayı almak üzereydi. Skandaldan kısa bir süre sonra Acarkent’in sahibi Erdal Acar, Kerimcan Durmaz’a şu mesajı iletti: “Siteyi terk etsin, kimse onu burada istemiyor.”

Fakat Kerimcan Durmaz evini bırakmak istemedi. Erdal Acar’dan gelen uyarıların da ardı arkası kesilmedi....