29 / 03 / 2024

kervansaray melis yapı hisseleri

kervansaray melis yapı hisseleri

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş, Melis Yapı'nın kendi bünyelerinde bulunan tüm hisselerini satın aldı. Bugün itibariyle yapılan satış işlemi ile Melis Yapı'nın Kervansaray'da payı kalmadı...

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Afyonkarahisar'da 700 yıllık kervansaraya 'korsan' restorasyon yapıldı!

Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Anıtkaya köyünde bulunan 700 yıllık Eğret Kervansarayı'nda köy muhtarı tarafından "korsan" tadilat yapıldığı ortaya çıktı. Tarihi kervansarayın merdivenleri granit mermerle kapladığı, yığma olan taş duvar bölümü ise kum ve çimentoyla sıvandığı belirlendi.

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!  

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Cenk Memik ve Emin Alpaslan ortaklığında kuruldu.

Kervansaray'dan Galeri Kristal borçlarının yapılandırılması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den alacak temlikiyle Galeri Kristal'e temlik olunan, temlik alacaklısı Galeri Kristal'e karşı borçların yapılandırılması ve tasfiyesi hakkında açıklama yaptı...

Kervansaray borç yapılandırması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı!

Kervansaray Yatırım Holding, Galeri Kristal Tur. İnş. Paz. Ve Tic. A.Ş. ile borcun yapılandırılması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı...

Kervansaray Holding'ten yeni yatırımlar yolda!

Kervansaray Yatırım Holding'de yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı. Şirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalışmaları başlatmaya hazırlanıyor. 

Milen Yapı Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milen Yapı Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Melis Toprak tarafından kuruldu.

Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu Mikonos'ta ev kiraladı!

2008 yılından beri ilişkileri devam eden Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu, Yunan adası Mikonos'ta tatil yapıyor. Çift, 2 aylığına komşuda ev kiraladı.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli icradan satıldı!

Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, bugün yapılan icra ihalesi ile satıldı. 94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen otel 47 milyon 150 bin TL’ye satıldı.

Aksaray Sultanhanı Kervansarayı restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aksaray'daki Anadolu'nun ayakta kalan en büyük kervansarayı olan Sultanhanı Kervansarayı'nın restorasyonu yapılacak.

Kervansaray Termal’in satışına iptal!

Kervansaray Termal, sahibinin bir bankaya olan kredi borcu yüzünden Bursa 7’nci İcra Müdürlüğü’nce satışa çıkarıldı. Otelin 53 milyon lira bedel karşılığı bugün yapılacak satış işlemine hazırlanırken, İstanbul 7’nci İcra Hukuk Mahkemesi’nin satışı durdurma kararı geldi.

Bursa Kervansaray Termal icradan satılıyor!

Kervansaray Yatırım Holding’e bağlı üç büyük otelin icralık olduğu öğrenildi. Bursa’da bulunan Bursa Kervansaray Termal’in icradan satışı 31 Ocak’ta yapılacak.

Şanlıurfa Çarmelik Kervansarayı'ndaki cami restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın tarihi yapılarını tekrar gün yüzüne çıkartmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Evliya Çelebi'nin 'Seyahatname'sinde bahsettiği tarihi Çarmelik Kervansarayı'ndaki camiinin restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

kervansaray melis yapı hisseleri Haberi

kervansaray melis yapı hisseleri


Kervasaray Yatırım'dan yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklığımız Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş., 23.10.2013 tarihinde (bugün) şirketimiz payları ile ilgili olarak 0,60 - 0,63 TL fiyat aralığından 1.912.943 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir.


Bu işlemle birlikte Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin 23.10.2013 tarihi itibariyle şirketimiz sermayesinde payı kalmamıştır.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine...