20 / 04 / 2024

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...



- Rams Yapı kaç senedir inşaat sektöründe aktif olarak yer alıyor?

*Rams Yapı, inşaat geçmişleri çok eskiye dayanan 4 ortağın girişimiyle 2011 yılında kuruldu. 2011 yılından bu yana inşaat sektöründe aktif olarak yer alıyor, akıl dolu projeler üretiyoruz.

 

- Rams Yapı daha önce hangi projelere imza attı?

* İlk olarak Örnek Mahallesi’nde konumlanan Sample Park projesini hayata geçirdik. Sonrasında Şerifali bölgesinde Samplestyle ve Sample Home gibi önemli ve güzel projelere imza attık. 

 

- Firmanın satışını tamamladığı projeler neler?

* Daha önce yapmış olduğumuz Sample Park ve Sample Style’ın tüm satışları tamamlandı.

 

Sample Park projesi


Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa da yeni projesine hazırlanıyor!


Sample Style projesi 


Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa da yeni projesine hazırlanıyor!


-Satışı devam eden projeleriniz neler?

*Şuanda satışta olan projemiz Sample Home Ataşehir'de yükseliyor. Kule Rams projesinin ise henüz ön talepleri toplanıyor. 


Sample Home Ataşehir projesi


Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa da yeni projesine hazırlanıyor!


Kule Rams projesi


Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa da yeni projesine hazırlanıyor!


Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa da yeni projesine hazırlanıyor!


- Rams Yapı'nın imza attığı projelerin hepsi Anadolu Yakası'nda yer alıyor. Bunun özel bir sebebi var mı?

* Evet var.. Bunu bir şirket politikası olarak belirlemedik. Fakat daha çok bu Anadolu Yakası’nda projeler geliştirdik. Bu yakada girişimlerimizi tamamladıktan sonra belki karşı tarafa da geçebiliriz belli olmaz. 

 

- Rams Yapı projelerini tasarlarken neleri ön planda tutuyor?

*Öncelikle biz projemizde insanı odak noktamıza alıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim önceliklerimiz içinde en üst sırada yer alıyor. Biz betonarme bir yapıdan öte insanların sevdikleriyle, ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı tasarlıyoruz. Bunu da yapılarımızda bulunan sosyal imkanlar ile sağlamaya çalışıyoruz. Özetleyecek olursak biz Rams Yapı olarak yaşam kalitesini maksimuma çıkartan yaşam alanları oluşturuyoruz. 

 

- Oturumların başladığı projelerde yaşam kalitesi adına hangi imkanlar sunuluyor?

*Bir insanın yaşam kalitesini yükselten ve ihtiyacı olan her imkanı sunuyoruz. Açık yüzme havuzu, basketbol ve mini golf sahası, Fitness Center, Sauna, Kameriye alanları, Spa, ve masaj odası, çocuklar için oyun parkı, sinema, barbekü alanı... İnanın ben sayarken yoruldum. Kısacası hayatın tadını çıkarabileceğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz her şey projelerimizde mevcut. 

 

- Rams Yapı sadece konut projeleri mi inşa ediyor?

*Evet sadece konut projeleri inşa ediyoruz.

 

- Yeni projeniz hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

*Projemizin adı Kule Rams. Projemiz Ümraniye Şerifali bölgesinde yer alıyor. O bölgede yaşayanların kalite standartlarını yükseltecek, 16 katlı 64 dairen oluşan bir projeyi hayata geçireceğiz. Ön taleplerine şimdiden başladık. Lansmanını ise 15 Kasım  2015 tarihinde yapmayı planlıyoruz.


-Peki bu projenizin dışında hayata geçireceğiniz projeler var mı?

*Çok yakında yine İstanbul’un gözde lokasyonlarından Esatpaşa’da tıpkı mevcut projelerimizde olduğu gibi yine her türlü aktivitenin yapılabileceği 250 konutluk dolu dolu bir yaşamın temellerini atmaya hazırlanıyoruz. Bunun dışında Dudullu ve yine Esatpaşa bölgesinde 2018 yılında hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz mevcut. 


Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com



Geri Dön