24 / 04 / 2024

sample park projesi

sample park projesi

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

Sample Park Ataşehir ödeme planı!

Sample Park Ataşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme uygulanıyor. Fiyatların 518 bin TL'den başladığı Sample Park kapsamında ayrıca yüzde 7 oranında indirim yapılıyor...

Sample Park'ta bugün al yarın taşın!

İstanbul’un günden güne değer kazanan gözde lokasyonu Ataşehir’in batısında ve yaşamın merkezinde herşeyiyle tamamlanmış, taşınmaya ve kullanıma hazır bir proje var. Sample Park'ta bugün al yarın taşın...

Sample Park Ataşehir'de 2+1 daireler 300 bin TL!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Park Ataşehir'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Sample Park Evleri'nde fiyatlar 300 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Sample Park’ta yüzde 10 indirim! Son gün 30 Eylül! 301 bin liraya!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Rams Yapı tarafından inşa edilen Sample Park projesinde Eylül ayı boyunca yüzde 10 indirim imkanından yararlanılabiliyor. Projede teslimler 2013 Aralık'ta başlıyor...

Sample Park Ataşehir'de 3+1'ler 488 bin TL!

Sample Park Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer mevcut. Sample Park projesinde 3+1 daireler 488 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Sample Park Ataşehir fiyat listesi!

Sample Park Ataşehir fiyat listesi kapsamında 2 oda 1 salon konutlar için 301 bin 500 liradan başlıyor. Sample Park projesi Rams Yapı tarafından hayata geçiriliyor...

Sample Park resimleri!

Sample Park resimleri yayınlandı. Projede yer alan konutların fiyatları 301 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlendi

Sample Park’ta yaza özel yüzde 3 indirim! 0,62 faiz oranı ile!

Peşin alımda %7’in yanında yaza özel %3 indirim! Üstelik % 0,62’den başlayan faiz oranlarıyla...

Rams Yapı Sample Park Konutları'nda 291 bin TL'ye 2+1!

Ataşehir'de hayata geçirilen Sample Park projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 konutların satışları devam ediyor. Konutlar için 9 ay boyunca 2 bin TL taksitle ödeme yapılarak, Ağustos 2013'te kalan tutar için banka kredisi kullanma imkanı sağlanıyor...

Rams Yapı Sample Park'ta 1+1'lerin tükendi! 265 bin TL'ye 2+1!

Sample Park Evleri kapsamında yer alan konutlardan 1+1'lerin tamamı satıldı. 2+1'lerin fiyatları da 265 bin TL'den başlıyor ve sabit taksit uygulaması sonrası banka kredisi kullanılıyor...

Sample Park Evleri’nde 184 bin 500 liraya! Son 3 gün!

Sample Park projesinde 1 Ağustos’a kadar geçerli olan fiyatlar 184 bin 500 liradan başlıyor!

Future Park Projesi'nde otel bölümünü Wyndham işletecek!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt'ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı.

Expo 2016 Antalya Parkı Projesi 29 Ekim'de açılacak!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akkuyu Mahallesi’nde 32 bin metrekare alan üzerine inşası devam eden “Expo 2016 Antalya Parkı Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Future Park Projesi Esenyurt'ta başlıyor!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. Esenyurt Haramidere Parklar Mevkii'nde hayata geçirdiği 1632 konutluk Future Park Projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham oteli ile anlaştı.

Düzce Lisesi Park Projesi hayata geçiyor!

Bir süre önce Düzce Belediyesine tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Meydan ve park projesinin yapımına kısa sürede başlanacak.

Düzce Lisesi park projesi için çalışmalar başladı!

Düzce Belediyesine bir süre önce tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak proje sahası hazırlık çalışmaları ve güvenlik için kontrol altına alındı.

Rams Yapı Sample Home projesi!

Rams Yapı Sample Home projesi 1.200 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika uzaklıkta bulunan proje 41 adet daireden oluşuyor.

Esenler'de İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi hayata geçiyor!

Esenler Belediyesi, "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"yle kente yeni bir çehre kazandıracak. Proje kapsamında 2,5 milyon metrekarelik alanda park yapılacak.

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Akçakoca Hürriyettepe Park projesi Mayıs'ta açılacak!

Akçakoca ilçesinde İller Bankası hibe projesi tarafından yapılan Hürriyettepe Park projesi hızla ilerliyor. Park Projesi Mayıs ayında tamamlanıp, Akçakoca halkımızın hizmetine açılacağı öğrenildi.

Çerkezköy Kent Park projesi bu yıl başlayacak!

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Düzce Hürriyettepe Park projesi hayata geçiyor!

İller Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi 'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Hürriyettepe Park Projesi en kısa sürede hayata geçirilecek.

Hürriyettepe Park Projesi'nin yer teslimi yapıldı!

İLLER Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Adı geçen proje kısa zamanda hayata geçecek..

sample park projesi Haberi

sample park projesi

- Rams Yapı kaç senedir inşaat sektöründe aktif olarak yer alıyor?

*Rams Yapı, inşaat geçmişleri çok eskiye dayanan 4 ortağın girişimiyle 2011 yılında kuruldu. 2011 yılından bu yana inşaat sektöründe aktif olarak yer alıyor, akıl dolu projeler üretiyoruz.

- Rams Yapı daha önce hangi projelere imza attı?

* İlk olarak Örnek Mahallesi’nde konumlanan Sample Park projesini hayata geçirdik. Sonrasında Şerifali bölgesinde Samplestyle ve Sample Home gibi önemli ve güzel projelere imza attık. 

- Firmanın satışını tamamladığı projeler neler?

* Daha önce yapmış olduğumuz Sample Park ve Sample Style’ın tüm satışları tamamlandı.

Sample Park projesi



Sample Style projesi 



-Satışı devam eden projeleriniz neler?

*Şuanda satışta olan projemiz Sample Home Ataşehir'de yükseliyor. Kule Rams projesinin ise henüz ön talepleri toplanıyor. 


Sample Home Ataşehir projesi



Kule Rams projesi




- Rams...