24 / 04 / 2024

Sample Park’ta yüzde 10 indirim! Son gün 30 Eylül! 301 bin liraya!

Sample Park’ta yüzde 10 indirim! Son gün 30 Eylül! 301 bin liraya!

Firma: Rams Yapı

Proje: Sample Park

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Rams Yapı tarafından inşa edilen Sample Park projesinde Eylül ayı boyunca yüzde 10 indirim imkanından yararlanılabiliyor. Projede teslimler 2013 Aralık'ta başlıyor...



İstanbul’un en gözde lokasyonlarından Ataşehir’in batısında yükselen Sample Park’ta fırsat rüzgarları devam ediyor! 2012 yılının haziran ayında satışa sunulan 130 daireden sınırlı sayıda dairenin kaldığı Sample Park’taki son daireler eylül ayına özel kampanya kapsamında birbirinden cazip iki fırsatla satışa sunuluyor.


SON DAİRELERDE FIRSAT ÜSTÜNE FIRSAT!

Sample Park’taki son dairelerin sahibi olacak şanslı kişileri ilk fırsatta ister peşin olsun ister taksitli tüm satışlarda yapılacak cazip bir indirim miktarı bekliyor. Normal daire fiyatının %10’u satış fiyatı üzerinden düşülüyor. Yani %10 indirim! Sample Park’ın ayrıcalıklar dünyasında yer almak isteyenleri bekleyen ikinci fırsatt ise “daireyi şimdi alıp krediye 1 ay sonra başlama imkanı” sunuluyor. Sample Park’taki son daireler için hazırlanan bu kampanyadan yararlanmak ve daha detayli bilgi almak için sizi  Sample Park  satış ofisine bekliyoruz! Son gün 30 Eylül! 

AVANTAJLARLA DOLU YEPYENİ BiR YAŞAM ARALIK 2013’TE BAŞLIYOR!

Aralık 2013'te teslim edilecek bir  Rams Yapı  projesi olan ve 7 katlı 4 bloktaki 130 daireden birine sahip olanları, Sample Park’ta 4270 metre karelik bir alan üzerinde yükselen bir dünyada 7’den 70 herkesin ihtiyaçlarına cevap verecek avantajlarla dolu yepyeni bir yaşam bekliyor. Tırmanma duvarlarından mini golfa, çocuk yüzme havuzlarından basketbol sahasına, açık yüzme havuzundan fitness centera, saunadan cafeye ve bara, spa salonudan masaj odasına, oyun parkından sinemaya ve barbekü alanına kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şey.


Türkiye’nin en hızlı değer kazanan lokasyonu Ataşehir’in batısında, Anadolu yakasının merkezine hakim konumda bulunan Sample Park, E-5'e 2, Fatih Sultan Mehmet'e 3, Kadıköy-Kartal metro hattına 2, metrobüse 2, Medipol Hastanesi'ne ve Memorial Hastenesi'ne ise 5 dakikalık mesafede yer alan Sample Park; Yeditepe Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi'ne ise yakın konumda yükseliyor.


Telefon: 0216 291 26 00

Web Adresi: www.samplepark.com.tr 



projeye sor



Geri Dön