25 / 04 / 2024

Sample Style projesi

Sample Style projesi

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

Velux Bayraklı konut projesi hangi ilde? Velux Bayraklı nerede?

Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla inşa edilen Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Velux Bayraklı projesi hangi ilde, nerede? İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Velux Ankara projesi fiyat!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında Ankara'da inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Velux Ankara projesi fiyat listesi...

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

Ataşehir Sample Home fiyat bilgileri!

Rams Yapı imzası taşıyan Sample Home projesi zemin+7 katlı tek blokta 41 daireden meydana geliyor.Sample Home projesi butik konseptli olmasına rağmen sosyal alanlar bakımından zengin.

Sample Home Ataşehir projesinde 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Yapı tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar yer alıyor. Toplamda 41 daireden oluşan Sample Home projesi İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor.

Rams Yapı Sample Home'da 490 bin TL'ye 3+1 ev!

1+1, 2+2 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Sample Home projesi Rams Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.

Rams Yapı Sample Home'da 3+1'ler 490 bin TL!

Rams Yapı tarafından inşa edilen Sample Home projesi Batı Ataşehir'de yükseliyor. Daire fiyatlarının 240 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Rams Yapı Sample Home'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı Sample Home projesi Batı Ataşehir'de 41 daire olarak hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor.

Ataşehir Sample Home'da 2+1'ler 390 bin TL'ye!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Home projesi toplam 41 adet daireden meydana geliyor. Daire teslimlerinin 2016'da yapılması öngörülen projede daireler 240 bin TL'den başlıyor.

Sample Home Ataşehir'de yüzde 75'i banka kredili ödemelerle!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplamda 41 adet daire yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan Sample Home projesi bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor.

Invest-Yılmazer Evon Alacaatlı projesi ne zaman tamamlanacak?

Fırat Life Style Alacaatlı projesi 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje Invest, Yılmazer, Evon işbirliği ile hayata geçiriliyor. Peki Invest-Yılmazer Evon Alacaatlı projesi ne zaman tamamlanacak?

Fırat Life Style Alacaatlı projesi!

Fırat Life Style Alacaatlı projesi 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Fırat Life Style Alacaatlı projesi Invest, Yılmazer, Evon işbirliği ile hayata geçiriliyor.

Sample Home Rams Yapı'da 1+1 daireler 240 bin TL'ye!

2+1 ve 3+1 dairelerden 1'er tane kalan projede 1+1 daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 1.200 metrekare alan üzerine yayılan Sample Home projesi İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor.

Sample Style projesi Haberi

Sample Style projesi

- Rams Yapı kaç senedir inşaat sektöründe aktif olarak yer alıyor?

*Rams Yapı, inşaat geçmişleri çok eskiye dayanan 4 ortağın girişimiyle 2011 yılında kuruldu. 2011 yılından bu yana inşaat sektöründe aktif olarak yer alıyor, akıl dolu projeler üretiyoruz.

- Rams Yapı daha önce hangi projelere imza attı?

* İlk olarak Örnek Mahallesi’nde konumlanan Sample Park projesini hayata geçirdik. Sonrasında Şerifali bölgesinde Samplestyle ve Sample Home gibi önemli ve güzel projelere imza attık. 

- Firmanın satışını tamamladığı projeler neler?

* Daha önce yapmış olduğumuz Sample Park ve Sample Style’ın tüm satışları tamamlandı.

Sample Park projesi



Sample Style projesi 



-Satışı devam eden projeleriniz neler?

*Şuanda satışta olan projemiz Sample Home Ataşehir'de yükseliyor. Kule Rams projesinin ise henüz ön talepleri toplanıyor. 


Sample Home Ataşehir projesi



Kule Rams projesi




- Rams...