26 / 04 / 2024

2015 rams yapı

2015 rams yapı

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

Ramsaş Rams Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ramsaş Rams Yapı Anonim Şirketi Hayri Suat Köseoğlu, Muhammet Civelek ve Recep Karamahmutoğlu ortaklığında 240 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rams Yapı Marmarams satışa çıktı!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams projesi bugün satışa çıktı. Proje 240 daireden meydana geliyor.

Rams Yapı'dan Marmarams projesi geliyor!

RAMS YAPI, şimdi İstanbul’un bir başka değerli bölgesi Esatpaşa'da yine özel, yine değerli ve yine her şeyiyle göz kamaştıran bir yaşam konseptine daha imza atıyor.

Kule Rams satışa çıktı!

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde, taziye evi ve düğün salonu yapıldı. Belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda Mayıs 2015’te yapımına başlanılan taziye evi ve düğün salonu tamamlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Ataman Taç Kadıköy'de teslimler Aralık 2015'te!

Ataman İnşaat Ataman Taç projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 14 adet daireden meydana gelen projede daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Sancaktepe, Yenidoğan Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Business Residence'ta teslimler Aralık 2015'te!

BEYLİKDÜZÜ'nde Armet İnşaat imzasıyla yükselen Hitit Business Residence'ta 222 konut, 27 ofis ve 17 dükkan bulunuyor. Projede teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

Kule Rams'in lansmanı ay sonunda yapılacak!

2+1, 3+1 şeklinde daire seçeneklerinin bulunduğu projede ön talep süreci devam ediyor. Rams Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor.

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

Kule Rams projesi ay sonunda tanıtılacak!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Kule Rams projesinde ön talepler toplanıyor.

Ataşehir Kule Rams projesinde ön talepler devam ediyor!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Kule Rams projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Ataşehir'de yükselen projede daire fiyatları ve ödeme planları henüz belli değil.

2015 rams yapı Haberi

2015 rams yapı

- Rams Yapı kaç senedir inşaat sektöründe aktif olarak yer alıyor?

*Rams Yapı, inşaat geçmişleri çok eskiye dayanan 4 ortağın girişimiyle 2011 yılında kuruldu. 2011 yılından bu yana inşaat sektöründe aktif olarak yer alıyor, akıl dolu projeler üretiyoruz.

- Rams Yapı daha önce hangi projelere imza attı?

* İlk olarak Örnek Mahallesi’nde konumlanan Sample Park projesini hayata geçirdik. Sonrasında Şerifali bölgesinde Samplestyle ve Sample Home gibi önemli ve güzel projelere imza attık. 

- Firmanın satışını tamamladığı projeler neler?

* Daha önce yapmış olduğumuz Sample Park ve Sample Style’ın tüm satışları tamamlandı.

Sample Park projesi



Sample Style projesi 



-Satışı devam eden projeleriniz neler?

*Şuanda satışta olan projemiz Sample Home Ataşehir'de yükseliyor. Kule Rams projesinin ise henüz ön talepleri toplanıyor. 


Sample Home Ataşehir projesi



Kule Rams projesi




- Rams...