29 / 03 / 2024

Kervansaray Yatırım otelleri

Kervansaray Yatırım otelleri

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım'dan Lara ve de Kundu otelleri için bir açıklama yaptı...

KSF Yıldırım Turizm Otelcilik, Kervansaray Fomara City Otel'i 95 bin TL'ye kiraladı!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. mülkiyetindeki Kervansaray Fomara City Otel'in kiralanması için KSF YILDIRIM Turizm Otelcilik Tic. Ltd. Şirketi ile 23 Mart 2020 tarihinde sözleşme imzaladı...

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!  

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Cenk Memik ve Emin Alpaslan ortaklığında kuruldu.

Kervansaray Holding'ten yeni yatırımlar yolda!

Kervansaray Yatırım Holding'de yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı. Şirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalışmaları başlatmaya hazırlanıyor. 

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Kervansaray Girişim Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kervansaray Girişim Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mithat Koç tarafından kuruldu.

İran 2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapacak!

2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapılması planlanan ve yatırımların ardından yıllık 20 milyon turist hedefleyen İran, başta Antalya olmak üzere Türkiye'deki otelleri örnek alıyor.

Kervansaray Yatırım Holding Bodrum'daki otelini satışa çıkardı!

Kervansaray Yatırım Holding, Kervansaray Bodrum Oteli- Tatil Köyü'nün satışını düzenleyen gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi yapılması kararı aldı. Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada bulundu.

Konya Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede tarihi dokunun ortaya çıkarılması için restorasyon projeleri hazırlandı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yıl sonuna kadar Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapacaklarını ifade etti.

Kervansaray Yatırım'dan dava açıklaması!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda dava hakkında yazılı açıklama yaptı. İşte açıklamanın detayları..

Er Yatırım Türkiye'de şehir otelleri inşa edecek!

Er Yatırım ve Turizm yeni yılla birlikte yatırım planlarına kiraladıkları yaklaşık 35 bin metrekare hız veren şirketler, yeni rotalarını arazi üzerinde hayata geçirilecek projede belirlemeye başladı.

Er Yatırım 300 milyon dolarlık 20 otele imza atacak!

Four Points BySheraton markasıyla Türkiye'de şehir otelleri inşa edecek. Er Yatırım ve Turizm, 10 yılda 300 milyon dolarlık 20 otel yapacak. Yeni rotalarını arazi üzerinde hayata geçirilecek projede belirlemeye başladı.

Kervansaray Yatırım sözleşme değişikliği başvurusunu işlemden kaldırdı!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray yatırım sözleşme değişikliği başvurusunu eksik belge nedeni ile işlemden kaldırdı.

Accor, Hilton ve Wyndham otelleri 3.havalimanının bulunduğu bölgeye yatırım yapacak!

İstanbul Birol Keleş Dünyanın önde gelen çevresini markaja otel zincirleri, İstanbul'da yapılacak ve Avrupa'nın en büyüğü olacak 3. havalimanı için Accor, Hilton ve Wyndham, bölgede yatırım yapmak için şimdiden kolları sıvadı.

Kervansaray Yatırım otelleri Haberi

Kervansaray Yatırım otelleri

Kervansaray Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsagundem.com'un 16.01.2014 tarihli haberinde, Antalya'da bulunan Kervansaray Lara ve Kervansaray Kundu otellerine ait gayrimenkullerinin % 50 hissesinin satış görüşmelerinin devam ettiği İranlı İşadamı Mirahmed Shoseu ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için Büyükelçilikler, Konsolosluklar, İran İş Konseyi başta olmak üzere Borsa Gündem olarak başvuru yaptığı makamlar olduğu ancak; Türkiye'de büyük bir yatırıma girişmek isteyen İranlı işadamını tanıyan kimsenin olmadığı yönünde haberlere yer verilmiştir.


İranlı işadamı Mirahmed Shoseu (veya Mirahmad Shojaee) şirketimizle hem kendisi hem de Ardem Industrial and Commercial Consulting Co.Ltd. şirketinin temsilcisi ve yine kendisi gibi İranlı olan Mehdi Tohidi vasıtasıyla irtibata geçmiştir. İşadamının İngilizce olarak telaffuz edilen tam adı Seyed Ahmed Shojai'dir. Ancak, İran'da kullanılan dil Farsça olması nedeniyle işadamının adını latin alfabesine...