20 / 04 / 2024

Kervansaray Yatırım'dan Lara ve Kundu otelleri için açıklama!

Kervansaray Yatırım'dan Lara ve Kundu otelleri için açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım'dan Lara ve de Kundu otelleri için bir açıklama yaptı...



Kervansaray Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsagundem.com'un 16.01.2014 tarihli haberinde, Antalya'da bulunan Kervansaray Lara ve Kervansaray Kundu otellerine ait gayrimenkullerinin % 50 hissesinin satış görüşmelerinin devam ettiği İranlı İşadamı Mirahmed Shoseu ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için Büyükelçilikler, Konsolosluklar, İran İş Konseyi başta olmak üzere Borsa Gündem olarak başvuru yaptığı makamlar olduğu ancak; Türkiye'de büyük bir yatırıma girişmek isteyen İranlı işadamını tanıyan kimsenin olmadığı yönünde haberlere yer verilmiştir.


İranlı işadamı Mirahmed Shoseu (veya Mirahmad Shojaee) şirketimizle hem kendisi hem de Ardem Industrial and Commercial Consulting Co.Ltd. şirketinin temsilcisi ve yine kendisi gibi İranlı olan Mehdi Tohidi vasıtasıyla irtibata geçmiştir. İşadamının İngilizce olarak telaffuz edilen tam adı Seyed Ahmed Shojai'dir. Ancak, İran'da kullanılan dil Farsça olması nedeniyle işadamının adını latin alfabesine dönüştürürken İngilizce ve Türkçe telaffuzlarında farklılıklar olmaktadır.  


İş bu açıklama telaffuz farklılıkları nedeniyle oluşabilecek karışıklıkların önüne geçmek maksadıyla yapılmıştır.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.


KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.


Geri Dön