16 / 04 / 2024

kesin korunacak hassas alan

kesin korunacak hassas alan

Ankara, Samsun, Konya, Mersin, Antalya, Muğla, Van, Bitlis, Muş, Kayseri'de yer alan bazı bölgeler, kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Özel Çevre Koruma ve doğal sit alanı sayısı arttırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeyle "Kesin Korunacak Hassas Alan"larda yapılaşmaya izin verilmeyecek...

9 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya, Denizli, Muğla, Osmaniye, Van, Rize ve Adana’da 9 ayrı bölge kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

İstanbullular dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte Resmi Gazete'deki o karar...

İstanbulluların hafta sonları akın ettiği Polonezköy için son dakika kararı çıktı. Bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Polonezköy kesin korunacak hassas alan ilan edildi. İşte detaylar...

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Beykoz’da bir mahalle daha kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İstanbul Beykoz’da bir mahalle daha kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

2 ildeki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31575 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Bolu ve ankara'da bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Manyas Kuş Cenneti kesin korunacak hassas alan olarak ilan edildi!

Balıkesir ili, Bandırma ve Manyas ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Manyas Kuş Cenneti Doğal Sit Alanı, kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Bolu ve Giresun'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bolu ili Seben ilçesi sınırları içerisinde yer alan Seylik Mağaraları Doğal Sit Alanı ve Giresun ili Keşap ilçesinde yer alan Şahinkaya Tepesi Potansiyel Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis İli, Ahlat, Tatvan ve Güroymak ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31573 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

6 ildeki bazı bölgeler 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Muğla, Antalya, Balıkesir, İstanbul, Sivas ve Bolu illerinde yer alan bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 ilde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Antalya ve İzmir'de bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

İzmir Dikili'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İzmir İli, Dikili ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31488 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

kesin korunacak hassas alan Haberi

kesin korunacak hassas alan

Ankara, Samsun, Konya, Mersin, Antalya, Muğla, Van, Bitlis, Muş, Kayseri'deki 21 bölgenin "Kesin Korunacak Hassas Alan" olarak tescil ve ilanına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Karara göre, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Örencik Fosil Yatakları, Güdül ilçesindeki Kirmir Çayı Kenarı ile Mağaraları, Kayseri'nin Bünyan ve Sarıoğlan ilçeleri sınırında bulunan Tuzla-Palas Gölü doğal sit alanları kesin korunacak hassas alan olarak tescillendi.  

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Hacıosman Ormanı ile 19 Mayıs, Alaçam ve Bafra ilçeleri sınırlarında bulunan Kızılırmak Deltası, Konya'nın Kulu ilçesindeki Samsam Gölü ile Kömüşini Gölü doğal sit alanları da kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yer alan Düzlerçamı Ormanı, Güver Uçurumu, Termessos Antik Kenti, Demre ilçesindeki Taşdibi Yarımadası, Konyaaltı ilçesindeki Olbia-Aktalia Antik Kentleri arasındaki doğal sit alanı, Muğla'nın Datça ilçesindeki Emecik Mahallesi (Alavara...