28 / 03 / 2024

Keskinler Akustik Ses iletişim

Keskinler Akustik Ses iletişim

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Keskin tarafından kuruldu.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tohum tarafından kuruldu. 

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Keskin tarafından kuruldu.

Dilan Çıtak Tatlıses: Herkese ev verildi, miras peşinde değilim!

Babası İbrahim Tatlıses’in parasında gözü olmadığını söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, ''Miras peşinde değilim. Herkese ev verildi, ben almadım'' diye konuştu.

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in evine taşındı!

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, dört ay aradan sonra barıştı. Şefkatli, İdo Tatlıses'in Zekeriyaköy'deki villasına taşındı.

Keskinler Akustik Ses iletişim Haberi

Keskinler Akustik Ses iletişim

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Keskin tarafından kuruldu.

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi konusu:

Yalıtım sistemleri ile ilgili olarak Her türlü konut is yerleri, hastane, sinema salonu, sosyal tesisler, kamu veya özel kuruluslara ait binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su yalıtımı, titresim yalıtımı ve tadilat ve dekorasyon isleri yapmak. Otomotiv, savunma sanayi, denizcilik sektörü, havacılık sektörü ve beyaz esya sektörünün ihtiyacı olan tasıtların ve makinelerin ses yalıtımı, ısı yalıtımı, titresim yalıtımı, klima süngerleri, yüksek ısı dayanımlı özel egzoz izolasyon ceketleri imalatı yapmak. Titresim ve vibrasyondan olusan sesleri engellemek için granülden mamül zemin mantar silte üretmek ve uygulamasını yapmak. Her türlü kauçuk, poliüretan ve poliüretan türevi olan...