27 / 04 / 2024

keste Yeşil Çevre Arıtma Tesisi

keste Yeşil Çevre Arıtma Tesisi

Türkiye'de ilk kez uygulanan yöntemlerle inovatif arıtma tesisi unvanını elde eden Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletme Kooperatifi,52 bin 500 metreküp olan kapasitesini 150 bin metreküpe çıkardı. Arıtma tesisi yeni yüzüyle salı günü törenle hizmete açılıyor

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

Yeşil Yol planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ikinci onay!

Yeşil Yol projesini de kapsayan ve TEMA Vakfı tarafından açılan davada ‘yürütmeyi durdurma’ kararı verilen 1/100.000 ölçekli ‘Çevre Düzeni Planı’, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeniden düzenlenerek onaylandı.

Yeşil Beyaz Kalite Ve Çevre Analiz Labaratuvarları Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeşil Beyaz Kalite Ve Çevre Analiz Labaratuvarları Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de açıldı.

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Yeşil Ağaç Çevre Teknolojileri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Ağaç Çevre Teknolojileri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Faruk Çelik tarafından 1 milyon TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Yeşil Çevre Arıtma Tesisi yarın açılacak!

Türkiye'de ilk kez uygulanan yöntemlerle inovatif arıtma tesisi unvanını elde eden Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletme Kooperatifi,52 bin 500 metreküp olan kapasitesini 150 bin metreküpe çıkardı. Arıtma tesisi yeni yüzüyle salı günü törenle hizmete açılıyor

Türkiye, yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10'da!

Türkiye, Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından yapılan ve 150 ülkeyi kapsayan yeşil bina araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10'a girdi.

Türkiye çevre dostu yeşil bina sertifikalarında 10. sıraya girdi!

Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC’nin 150 ülkeyi kapsayan araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında Türkiye ilk 10’a girmeyi başardı.

Türkiye Yeşil Bina Sertifikası sıralamasında ilk 10'da!

Türkiye 150 ülkeyi kapsayan bir araştırmaya göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10’a girmeyi başardı.

İznik Yeşil Cami restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik’in sembol eserlerinden biri olan ve 1378 yılında Çandarlı Halil Paşa tarafından yaptırılan Yeşil Cami’yi özgün kimliğine kavuşturacak restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarını hızla sürdürüyor

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesi iki katına çıkıyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yeşil Çevre Koopeıatifi'nin kapasitesinin 2015 yılında 2 katına çıkacağını açıkladı. Gürsu Yeşil Çevre Kooperatifi'nin genel kurul toplantısında konuşan Vali Münir Karaloğlu, tesis hakkına bilgi verdi.

Münir Karaloğlu: Bursa yeşil üretimin merkezi olsun!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "BTSO'nun yeşil çevre konusunda duyarlılığının farkındayız. Bizler de Bursa'nın yeşil üretimin merkezi olmasını istiyoruz" dedi.

Dünya Çevre Günü'nde yeşil binalar konuşuldu!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri Dünya Çevre Günü’nde “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nda buluştu. Dünya Çevre Günü'nde yeşil binalar konuşuldu.

keste Yeşil Çevre Arıtma Tesisi Haberi

keste Yeşil Çevre Arıtma Tesisi

Kosab, GÜSAB, Barakfakih Sanayi Bölgesi, Kestel Sanayi Bölgesi, Kestel ve Gürsu ilçe yerleşim alanları ve İsabey bölgesindeki Endüstriyel Sanayi tesislerinin bulunduğu bölgelere hizmet veren Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi, arıtma kapasitesini 52 binden 150 bin metreküpe çıkarttı. 2006 yılından bugüne son teknoloji sistemlerle hizmet vermeye çalışan kooperatif, patentli ön arıtma ünitesi olan mikroflotasyon sistemi ve son çökeltme havuzlarındaki Lamella uygulaması ile Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirdi. 


27 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 

Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olduklarını ifade eden Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi Genel Müdürü Mehmet Aydın, maliyet esaslı arıtma hizmeti verdiklerini söyledi. Yeşil Çevre Arıtma Tesisleri'nin ortaklarına arıtma tesisi hizmeti sunmasının yanı sıra, bünyesinde bulunan laboratuvar sayesinde ortaklarına analiz hizmetleri ve Çevre Danışmanlık hizmeti de verdiğini ifade eden...