25 / 04 / 2024

key listesi nedir

key listesi nedir

Bugün 28 Nisan 2014 tarihinde 28985 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de Güncel KEY Listesi yayımlandı. Peki "KEY listesini nasıl görebilirim?" diyorsanız işte yanıtı bu haberde...

Peugeot Ocak 2024 fiyat listesini açıkladı...

Peugeot, ocak ayının fiyat listesini açıkladı. Buna göre yeni yılın ilk ayında modeller geçen aya oranla zamlandığı kaydedildi. Peki, Peugeot 208, 308, 408 ve 508 ne kadar oldu? İşte Peugeot'nun Ocak 2024 tarihli güncel fiyat listesi nedir? 

Poco X5 Pro Hepsi Burada'da uygun fiyata!

Poco X5 Pro, Rs altında yeni bir orta sınıf 5G akıllı telefon Yeni Poco X serisi, eski modele göre birkaç yükseltme ile birlikte geliyor. Telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,67 inç uzunluğunda 10 bit AMOLED ekrana sahip. Peki 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Modern ve şık tasarıma sahip Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Türkiye piyasası bi hayli büyüyen ve SUV modellerde ilk sıralarda tercih listesine giren Chery Tiggo 8 Pro, Haziran ayı fiyatıyla Web sitesinde satışa sunuldu. İşte turboşarjlı motoru ve iyi performans sunan motor seçenekleri ile Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran 2023 fiyat listesi

Fiat Panda Haziran zammı açıklandı! İşte 19 Haziran 2023 fiyat listesi

Genellikle uygun fiyat aralığına sahip bir otomobil olduğundan en çok tercih edilen markalardan biridir. Makul bir satın alma maliyeti ve düşük işletme maliyetleri sunar. Peki 19 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada'da Huawei Nova 9 SE uygun fiyata

Nova 9 SE, Full HD+ OLED ekranıyla dikkat çeker. Bu ekran, canlı renkler, iyi bir kontrast oranı ve keskin ayrıntılar sunar. Film izlemek, oyun oynamak veya internete göz atmak için ideal bir ekran deneyimi sağlar. Peki 19 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Bütçe dostu Dacia Jogger Haziran ayı fiyatları ne oldu! 

Dacia Jogger, güvenlik konusunda önemli özelliklere sahiptir. ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), ESP (Elektronik Stabilite Programı), hava yastıkları ve hız sınırlayıcı gibi güvenlik önlemleriyle donatılmıştır. Peki 18 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Golf R, güçlü bir motor, gelişmiş şasi ve süspansiyon sistemi ile sportif bir sürüş deneyimi sunar. Bu özelliğiyle Golf R, sürücülere hızlanma, yol tutuş ve dinamik bir sürüş deneyimi sağlar. Peki 17 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.

Şerit takip asistanı, kör nokta uyarısı, adaptif hız sabitleyicisi ile Hyundai Bayon Haziran fiyat listesi

Hyundai Bayon, güncel donanımlarıyla dikkat çeker. Genellikle yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, bağlantı özellikleri, akıllı telefon entegrasyonu, sesli komut sistemi gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikler, sürücüye gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Peki 17 Haziran fiyat listesi nedir?

Spor otomobil tutkunları için Porsche Taycan Haziran fiyatları merak ediliyor! 

Porsche Taycan, etkileyici bir performansa sahiptir ve bu nedenle performans odaklı sürüşler için tercih edilir. Elektrik motorlarından anlık tork üretme kabiliyeti sayesinde hızlanma ve yol tutuş konusunda yüksek performans sunar. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hyundai Elantra'ya Haziran'da ne kadar zam yapıldı! İşte 15 Haziran 2023 fiyat listesi

Elantra, Hyundai'nin yakıt verimliliğine odaklanan teknolojilerinden faydalanır. Gelişmiş motor seçenekleri, aerodinamik tasarımı ve hafif yapı malzemeleri, yakıt tüketimini optimize etmeye yardımcı olur. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hyundai H100 yükünüzü hafifletecek! İşte Hyundai H100 kamyonet Haziran 2023 fiyatları!

Hyundai H100 kamyonet kullanıcı dostu sürüş özelliklerine sahiptir. Direksiyon, vites ve pedallar gibi kontroller kolayca erişilebilir. Nakliye yada iş hayatında sıkça tercih edilen H 100'ün 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

İmajınızı oluşturmak için ''Porsche Macan'' bayisinde alıcılarını bekliyor! Haziran zammı ne kadar oldu?

Porsche Macan, lüks ve teknolojik araba severlerin beğenisine sunuluyor. Teknolojik ve donanım özellikleri ile ayrıcalık sahibi olmak isteyenler, Porsche Macan'a yöneliyor. Peki 14 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

key listesi nedir Haberi

key listesi nedir

KEY listesini nasıl görebilirim?

5939 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanunda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun ve konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik ile 5664 sayılı konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanuna 662 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 73 üncü maddesi ile eklenen hükmüne göre tespit edilen hak sahiplerinin listesi 28 Nisan 2014 tarihinde 28985 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.


Tebliğe göre, ödemelerde T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu oluyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabiliyor.


Güncel KEY listesinde ismi olmayan; KEY hak sahibi olduğunu ve ödeme miktarının doğru olmadığını ileri süren kişilerin adlarına ödeme yapan kurumlara müracaat etmeleri gerekiyor.


Sorgulama sonucunda...