16 / 04 / 2024

Kia Sorento fiyat Mayıs 2022

Kia Sorento fiyat Mayıs 2022

Kia Sorento, performansından tasarımına, konforundan ayrıntılarında gizli gücüne kadar benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Peki Kia Sorento Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? Kia Sorento fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia'dan tam 250 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi! İşte kalem kalem en güncel fiyat listesi!

Kia pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. İşte Kia Mart 2024 fiyat listesi...

Kia Picanto’nun kasım ayı fiyat listesi belli oldu! Picanto’ya son 3 ayda zam gelmedi!

Eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayının da ilk günlerinde fiyat listelerini bir bir güncellemeye başlayan Kia, ilk olarak Picanto’nun fiyat listesini paylaştı. Sevilen modeli Picanto’nun güncel fiyatını resmi internet sitesinde paylaşan Kia, bu modele bu ay zam yapmadı.

Kia Sorento’nun yeni fiyatı açıklandı! Sorento’nun yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tüm modellerinin güncel fiyat listesini tek tek paylaşan Kia, son olarak, Sorento modelinin de yeni fiyatını paylaştı. Sorento’nun güncel fiyat listesine bakıldığında Kia’nın bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia Sportage modelinin yeni fiyatı belli oldu! Kampanya desteği geldi mi?

Kia, merakla beklenen Sportage  ve Sportage  Hibrit modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı. Bu kapsamda, Sportage’e kampanya desteğinin gelip gelmediği de merak konusu oldu.

Kia Cerato’ya bu ay da zam gelmedi! En uygun Cerato’nun fiyatı görenleri hayrete düşürdü!

Ekim 2023 fiyat listelerini tek tek paylaşan Kia, Cerato’ya zam yapmadığını açıkladı. Kia’dan gelen bu sevindirici haberin ardından Cerato’nun fiyatı ve teknik özellikleri merak konusu oldu.

Kia Sorento’ya tam 70 bin TL indirim geldi! İşte Sorento’nun yeni fiyatı...

Kia, eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini paylaştı. Paylaşılan listelere bakıldığında Sorento modeline tamı tamına 70 bin TL indirim geldiği görüldü.

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Kia’nın ticari aracı Bongo’nun yeni fiyatı belli oldu!  İşte Bongo’nun yeni fiyatı...

Kia’nın ticari araç sınıfındaki tek modeli Bongo’nun Ağustos 2023 fiyatı belli oldu. Kia, yaptığı açıklamada Bongo’nun yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Kia EV6’nın yeni fiyatı açıklandı! En ucuz EV6 ne kadar oldu?

Elektrikli crossover sınıfındaki Kia EV6’nın yeni fiyatı belli oldu. Kia, yaptığı açıklamada EV6’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştığını duyurdu.

Kia Sorento’ya sadece bir ayda tamı tamına 150 bin TL zam geldi! Sorento’nun yeni fiyatı akılları baştan alacak!

Kia’nın efsanevi modellerinden Sorento’ya ağustos ayı kapsamında tam 149 bin 895 TL zam geldiği öğrenildi. Kia tarafından yapılan açıklamada Sorento’nun fiyat listesinin güncellendiği ve güncel fiyat listesinin resmi internet sitesinde yayımlandığı ifade edildi.

Kia’dan Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldi!

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini bir bir revize ederken, Niro Hibrit ve Niro Ev modellerine zam yaptığı öğrenildi. Bu kapsamda, Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldiği belirtildi.

Kia Ceed HB modeline tamı tamına 139 bin 878 TL zam geldi! İşte tüm Ceed modellerinin fiyatı...

Kia; Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin fiyat listesini revize ettiğini ve bu modellere ağustos ayı kapsamında zam yaptığını duyurdu. Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan Kia’nın tüm Ceed modellerinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Kia Cerato’nun Ağustos 2023 fiyatı açıklandı! En ucuz Cerato ne kadar oldu?

Kia, Cerato’nun 2023 yılı Ağustos ayı fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı. Kia Cerato’ya sahip olmak isteyenler aracın yeni fiyatını araştırmaya başladı.

Kia Sorento fiyat Mayıs 2022 Haberi

Kia Sorento fiyat Mayıs 2022

Kia Sorento, Napa deri döşemeli ve ısıtma-soğutmalı ön koltuklarıyla hem sürücüye hem de yolculara konforlu bir seyahat sunuyor. Sorento, performansından tasarımına, konforundan ayrıntılarında gizli gücüne kadar benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

6 İleri Otomatik vitesiyle ön plana çıkan Kia Sorento, güçlü dış tasarımı, kör nokta görüntüleme asistanı, elektrikli ve hafızalı bagaj kapağı, dur ve kalk özellikli akıllı hız sabitleme kontrolü ve şerit takip asistanı gibi özellikleriyle sürücülerin dikkatini çekiyor. 

Peki Kia Sorento Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? Kia Sorento fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia Sorento, Siyah, İnci Beyaz, Saten Gri, Metal Gri, Platinyum Gri, Mineral Mavi, Gravity Mavi, Runway Kırmızı ve Essence Kahverengi olmak üzere 9 farklı renk seçeneğiyle alıcıların beğenisine sunuluyor. 

Kia...