16 / 04 / 2024

Kiler Holding körfeze açılıyor

Kiler Holding körfeze açılıyor

KİLER Holding Körfez'e açılmak için düğmeye bastı. Holding bu amaçla geçen hafta Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde, Körfez bankalarının katılımıyla murabaha ve ticari finansman yapısı içeren 120 milyon dolarlık anlaşma imzaladı...

Seval Kor kimdir? Seval Kor ne iş yapıyor?

Sabancı Holding İK Direktörü olarak görev yapan Seval Kor kimdir? Seval Kor daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Kiler GYO'nun 1 milyon adet payı Kiler Holding'e satıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Kiler Holding'in 2 Kasım'da Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Kiler GYO payları ile ilgili 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1 milyon adet alım gerçekleştirdiğini bildirdi. Kiler Holding A.Ş.'nin Kiler GYO sermayesindeki payı yüzde 53.38 oldu. 

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Cengiz Holding Kırgızistan Kerben'deki havalimanını yeniden inşa edecek!

Cengiz Holding Kırgızistan’da havalimanı inşa edecek. Bu yatırım için Eti Bakır Terek-Say isminde bir ortaklık kuruldu. Cengiz Holding ve Kırgız şirketin kurduğu bu ortaklık Celalabad bölgesinin Kerben kentindeki havalimanını yeniden yapacak ve genişletecek.

Babacan Port Royal'de teslimler başlıyor!

Babacan Holding, küresel salgına rağmen, inşaat çalışmalarına devam ederek, Küçükçekmece E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Port Royal'de ilk etap teslimlerine başladı.

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Rasim Kaan Aytoğu, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler GYO'nun Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Rasim Kaan Aytoğu görevinden istifa etti...

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Kiler Holding körfeze açılıyor Haberi

Kiler Holding körfeze açılıyor

KİLER Holding Körfez'e açılmak için düğmeye bastı. Holding bu amaçla geçen hafta Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde, Körfez bankalarının katılımıyla murabaha ve ticari finansman yapısı içeren 120 milyon dolarlık anlaşma imzaladı. Kiler Holding CFO'su Dr. Rasim Kaan Aytoğu, "Körfez bölgesinde özellikle Kiler GYO için sukuk konusunda görüştüğümüz İslami bankalar var. 2014 yılında murabaha ve sukuk konusunda işbirliği içinde çalışmayı hedefliyoruz" diye konuştu. İstanbul Sapphire'de satışa hazır 50 daireleri bulunduğu kaydeden Aytoğu, "Bu dairelerin ve alışveriş merkezinin birlikte değerlendirilme potansiyelini, yurtdışına sukuk projesiyle bir finansman modeli içerisinde sunacağız" dedi. Aytoğu, Körfez'den Kiler Marketleri için de teklifler aldıklarını söyledi. 


Marketlerinin stratejik ortaklıkla bölgede büyümesini değerlendirdiklerini belirten Aytoğu, şöyle devam etti: "Geçen hafta yaptığımız anlaşma Bank of America Merrill Lynch'in liderliğinde Commercial...