18 / 04 / 2024

kilia konakları projesi

kilia konakları projesi

İstanbul'un yanı başında huzur noktası arayanlar ve şehre yakın olmak isteyenler için Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'de Kilia Konaklarını hayata geçiriyor. Kilia Konakları, Şile'nin ilk AVM'si Kilia Park AVM'yi de içerisinde barındıracak...

Kilia Şile Konakları fiyatları!

Kilia Şile Konakları fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları teslimleri ilk etapta 24 ay ve ikinci etapta ise 36 ay sonra gerçekleştirilecek.

Kilia Park AVM 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediliyor!

Kilia Park AVM 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediliyor. Kilia Konakları projesinde 104 villa bulunurken,alışveriş merkezinde ise 80 mağaza bulunacak. 104 adet villalık projenin inşaatına başlandı.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek... 

Validebağ Konakları Dap Yapı Projesi fiyatlar!

Yüzde 5 peşinat imkanı sunulan Validebağ Konakları projesi toplam 368 daireye yer veriliyor. Proje Dap Yapı imzasıyla İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor...

Beysu Konakları Projesi Çankaya fiyatları!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Beysu Konakları projesi 15 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 4+2'den 6+2'ye kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Kanıt Yapı Es'Marin Konakları Projesi!

Toplam 8 bin 262 metrekare arsa alanına yükselen projede daire alanları 76 metrekareden başlıyor. Kanıt Yapı Es'Marin Konakları Projesi Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.

Bursa Halit Paşa Konakları projesi!

Bursa Halit Paşa Konakları projesi Mudanya'da Lik Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.

Kavaklı Konakları projesi!

Kavaklı Konakları projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde hayata geçiriliyor. 20 bin 600 metrekare alan üzerine yükselen Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinin satışları devam ediyor.

Saklı Vadi Konakları projesi!

18 bin 700 metrekare arsa alanı inşa edilen Saklı Vadi Konakları projesi Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Saklı Vadi Konakları projesinde teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi!

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Kalekent projesinin hemen güneyinde inşa ediliyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor.

TMZ Yapı Eyüp Erdemli Konakları Projesi!

Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan TMZ Yapı Eyüp Erdemli Konakları Projesi'nde yer alan konutların fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler 2016 Haziran'da teslim edilecek.

Bayrak Konakları projesi 2015'te bitecek!

AB Grup İnşaat, İstanbul Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesinin yapımına başladı. Valikonağı Caddesi'nin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi'nde,1+1, 2+1, 3+1'lerin yanı sıra 5+1 dubleks seçenekleri de mevcut.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İnşaat sektörüne yön veren firmalardan Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'nin ilk markalı ve içerisinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'nın 2. etabına başladı.

Kilia Konakları'nda teslimler 36 ay sonra!

Kilia Konaklarının 2'nci etabına başladı. 100 milyon dolarlık bir yatırımla Mayıs ayında inşaatına start verilen proje, sadece yazın değil kışın da Şile'de keyifli ve lüks bir yaşam sürmek isteyenlere hitap ediyor.

kilia konakları projesi Haberi

kilia konakları projesi

Şehre yakın olmak isteyenlere Şile'de yaşam ayrıcalığı EKŞİOĞLU Group İMSA İnşaat, Şile'nin ilk markalı konut projesi "KiliaKonaklarf'yla Şile'nin çehresini değiştiriyor, İstanbul'un yanı başında huzur noktası arayanlar ve şehre yakın olmak isteyenler için Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'de "Kilia Konaklarını hayata geçiriyor. Kilia Konakları, Şile'nin ilk AVM'si Kilia Park AVM'yi de içerisinde barındıracak..  


Karadeniz sahil yolunun, 3. köprüye bağlantı yollarının Şile'den geçmesi gibi faktörlerin değer kattığı proje, 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçiyor. Ekşioğlu Group İMSA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı imdat Ekşi, projede 104 adet tripleks konak bulunduğunu ve 25 adet konağın temellerinin atıldığını, 11 tanesinin ise kabasının bittiğini belirtiyor. 



Vatan 


Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: