28 / 03 / 2024

Kılıç Suit Turizm iletişim

Kılıç Suit Turizm iletişim

Kılıç Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kılıç tarafından kuruldu. 

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Enes Portakal tarafından kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ümit Çakır ve Cenker Sülün ortaklığında kuruldu.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kılıç ve Mert Baran Polat ortaklığında kuruldu.

Kılıç Suit Turizm iletişim Haberi

Kılıç Suit Turizm iletişim

Kılıç Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kılıç tarafından kuruldu. 

Kılıç Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, gazino, restaurant, otopark, su sporları tesisleri, aguapark, plaj, bar, lokanta, kafeterya, büfe, spor tesisleri, yat, liman, havaalanı, dağ evleri ve üniteleri, termal istasyonları, konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yeleri yapmak, yaptırmak, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermekve satın almak. 2- Kendine ait veya kiralanmış mobilyalı evlerde bir aydan daha kısa süreli olarak konaklama faaliyetlerinde bulunmak.. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Kılıç Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizlik Mh.Hamam Sk.Biberoğlu Sağkol İşhanı 2 Apt.No.31/1...