26 / 04 / 2024

Kılıçlar Suit iletişim

Kılıçlar Suit iletişim

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kılıç tarafından açıldı.

Togo Kuleleri krizinde kılıçlar çekildi!

CHP’deki 25 milyon TL'lik Togo Kuleleri krizinde kılıçlar çekildi. Sinan Aygün, belgeleri savcıya vereceğini açıkladı. Aygün,  "Belgeler elimde. Bugün gerçekler ortaya çıkacak. Beni rantçılıkla suçlayan Yavaş bakalım ne diyecek?" dedi.

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Folkart Vega iletişim!

Folkart Vega iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Eylül ayında lansmanla beraber satışların başlayacağı projenin mimari çizimlerini TAGO Mimarlık yapıyor.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Kılıçlar'dan İzmir'e 1.215 konut geliyor!

Kılıçlar Dış Ticaret Metal Maden Enerji Sanayi Anonim Şirketi, İzmir Bornova'da 3 yeni konut projesi inşa edecek. İzmir'e toplamda 1.215 konut kazandıracak firma daireleri 2020'de teslim edecek..

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim!

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bizim Mahalle Evleri'nde ilk iki etabın yapım ihalesi Eylül'de gerçekleştiriliyor...

Kılıçlar Suit iletişim Haberi

Kılıçlar Suit iletişim

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

TURİZM OTEL VE LOKANTA -Kendine ait veya kiralanmış mobilyalı evlerde bir aydan daha kısa süreli olarak konaklama faaliyetlerinde bulunmak. -Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. -Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. - Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi...