26 / 04 / 2024

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'da (KAP) yatırımcı ilişkileri ve kurumsal iletişim birim yöneticisi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Bülent Yenigün Ziraat GYO'dan ayrıldı
Ziraat GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 11. maddesi gereğince;

Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Bülent Yenigün görevinden ayrıldı. 

Yeni görev
Şirketimizin 1 Haziran 2021 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, 7 Haziran 2021 tarihi itibarıyla Tebliğ'de öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 11. maddesi gereğince, Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Sayın Bülent YENİGÜN'ün görevinden ayrılması sebebiyle, Şirketimizin 01.06.2021 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, 07.06.2021 tarihi itibarıyla Tebliğ'de öngörülen lisanslara sahip Sayın Pelin KILIÇ'ın Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verilmiştir.

Saygılarımızla.
 


Geri Dön