19 / 04 / 2024

kılıçoğlu delta yapı ortaklığı

kılıçoğlu delta yapı ortaklığı

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile inşa edilen Kuriş Kule projesinde metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Kuriş Kule ne zaman teslim?

60 milyon dolar yatırım ile hayata geçirilen Kartal Kuriş Kule ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap olarak 2015 yılı deniliyor...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Seçimler piyasaları nasıl etkileyecek? Erdoğan kazanırsa dolar TL ne olur? Kılıçdaroğlu kazanırsa dolar ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde piyasaların izleyeceği rota herkesin merak konusu. Senaryolar, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan veya Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığına göre değişiyor.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yer alan firmaların ödemelerinin yapılmayacağını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere-Fahrettin Altay Metro hattını inceledi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyareti kapsamında yapımı devam eden Narlıdere-Fahrettin Altay Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

kılıçoğlu delta yapı ortaklığı Haberi

kılıçoğlu delta yapı ortaklığı

200 ofis ve 30 mağazadan oluşan Kuriş Kule, İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin alanları;  85 metrekare, 97 metrekare, 108 metrekare, 111 metrekare, 870 metrekare olarak tasarlandı.


Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığıyla inşa edilen Kur İş kule, 60 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip. Projede ödemelerde banka kredisi kullanılıyor.


Sosyal alanları arasında; fitness center, eczane, banka, otopark alanı, güvenlik, toplantı salonu, cafe gibi imkanların yer aldığı Kartal Kur İş Kule, 29 katlı olarak yükseliyor.


Teslimlerin 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği Kur İş Kule Kartal'da ofislerin metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor.


Kuriş Kule iletişim;

Ankara Asfaltı Cevizli Kavşağı 

Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Girişi Önü Cevizli, Kartal / İstanbul

www.kuriskule.com

0216 370 0 400

Merve...