23 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Group pendik projesi

Kılıçoğlu Group pendik projesi

Konut alıcısını dayalı döşeli ev konseptiyle tanıştıran Kılıçoğlu, Merter ve Pendik projelerinde de tüketiciye mobilya ve eşya derdi yaşatmayacak. Pendik'teki yeni projede 350 konut yer alacak

Kılıçoğlu Group "dayalı döşeli ev konseptini" İstanbul'a yayıyor!

Konut alıcısını dayalı döşeli ev konseptiyle tanıştıran Kılıçoğlu, Merter ve Pendik projelerinde de tüketiciye mobilya ve eşya derdi yaşatmayacak. Pendik'teki yeni projede 350 konut yer alacak...

Kılıçoğlu Group, 2014'te Pendik, Bostancı ve Merter'de 3 yeni projeye imza atacak!

Kılıçoğlu Group, 2014 senesinde Pendik, Bostancı ve Merter bölgelerinde 3 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden Pendik'te 400, Bostancı'da 340 ve Merter'de ise 200 ya da 300'e yakın konut yer alacak

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kira stopajı eleştirisi!

Bolu Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kira stopajı geliyor esnafın sırtında kalıyor. Kaldırın dedim, düşürdüler." ifadelerini kullandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere-Fahrettin Altay Metro hattını inceledi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyareti kapsamında yapımı devam eden Narlıdere-Fahrettin Altay Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan apartman görevlilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sefaköy Kültür Merkezi'nde İstanbul 3. Bölge apartman görevlileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada bu tür toplantılarda sorunu yaşayan kişilerin düşüncelerini açıklamalarını önemsediklerini söyledi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan okul kantini kiralarına düzenleme önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul kantinlerinden bir süre kira alınmaması, kiralardan stopaj vergilerinin kaldırılmasını önerdi.   

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'dek kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Gönlümüzde yatan merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında karşılıklı güçlü bir diyaloğun olmasıdır" dedi.

Kılıçoğlu Group pendik projesi Haberi

Kılıçoğlu Group pendik projesi


İstanbul Sarıyer'de Senatör Gayrimenkul markasıyla hayata geçirdiği Panorama Life projesiyle "Dayalı döşeli ev konseptini" Türk gayrimenkul sektörüyle tanıştıran Kılıçoğlu Group, yeni konut projelerinde de bundan vazgeçmedi. Dayalı döşeli ev konseptini İstanbul'un her yerine taşımaya kararlı görünen Kılıçoğlu Group, Sarıyer'den sonra Merter ve Pendik'teki projelerinde de müşterilerine mobilya ve eşya derdi yaşatmayan konutlar sunacak. 


SIRA FABRİKADA 

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talat Kılıç, Pendik'te E-5 üzerinde aldıkları 10 bin metrekarelik arsa üzerinde 350 konut yapacaklarını söyledi. Kılıç, projedeki konutların tamamını A'dan Z'ye dayalı döşeli olarak satacaklarını söyledi. Senatör Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçecek projenin 1+0, 1+1 tipi dairelerden oluşacağını belirten Kılıç, ön tarafta dükkânlara yer verilen projede 40 bin metrekare sosyal alanın da olacağını açıkladı. 3'er katlı 12 mağazanın banka ve outletlere...