20 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat adres 

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat adres 

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Köroğlu tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Uz Bosfor Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uz Bosfor Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Enuştekin tarafından kuruldu.

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Ak tarafından kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Reference Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reference Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Ktc Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ktc Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Kübra Cabalar tarafından kuruldu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arif Emir Hoşver tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat adres  Haberi

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat adres 

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İkamet amaçlı binaların inşaatı, taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, kamu bütçeli daireler, mahalli...