19 / 04 / 2024

Kilis arazi tutuklama

Kilis arazi tutuklama

Kilis'in Elbeyli ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavgada hayatını kaybeden Mehmet Akif Uyanık'ın cinayetiyle yargılanan 3 kişi tutuklandı.

Ankara'da arazi usulsüzlüğü nedeniyle 13 kişi tutuklandı!

Ankara'da düzenlenen arazi soruşturması kapsamında 3'ü muhtar, 7'si kamu görevlisi olmak üzere 13 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

DSİ, 4 şehirde yaklaşık 30 bin hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

DSİ bu yıl içerisinde Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis'te bu yıl 29 bin 690 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı.

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı kavgasında 8 zanlı tutuklandı!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Fatih Mahallesi'nde 3 Haziran gecesi aileler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 2'si ağır 11 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 8 zanlı hakkında tutuklama kararı verildi...

Adana'da arazi anlaşmazlığı cinayeti şüphelisi tutuklandı!

Adana'da arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen zanlı için tutuklama kararı verildi...

Kilis'te arazi anlaşmazlığı cinayeti! 3 kişi tutuklandı!

Kilis'in Elbeyli ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavgada hayatını kaybeden Mehmet Akif Uyanık'ın cinayetiyle yargılanan 3 kişi tutuklandı.

Kilis'te 51 dönümlük arazi belediyeye devredildi!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait 51 dönüm arazinin rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesine devri yapıldı.

51 Dönümlük Arazi Kilis Belediyesi’ne devredildi!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ait 51 dönüm arazinin rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesine devri yapıldı.

51 dönümlük arazi Kilis Belediyesi’ne devredildi!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ait 51 dönüm arazinin rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesine devri yapıldı.

Geçen yıl arsa ve arazi satanlar vergisini ödeme durumunda kalabilir!

Arazi, arsa ya da binanızı 2011 yılında satmışsanız, alış-satış arasındaki karınız üzerinden vergi ödemek durumunda kalabilirsiniz

Yunanistan'da arazi yüzünden hükümet ile kilise karşı karşıya geldi!

Yunanistan'da enerji arayışı kilise ile hükümeti karşı karşıya getirdi. Kilise'nin fotovoltaik için tahsis ettiği arazi kamu malı çıktı

Kartepe'ye 10 bin dönümlük yeni imarlı arazi geliyor!

Kartepe'nin zirvesine yeni otel yatırımcılarını çekmek için 10 bin dönüm arazi daha imara açılıyor. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Otel yatırımları için 10 kata kadar yapı ruhsatı verebiliyoruz. Yakında 600 yataklı bir otelin yapılması için çalışmalar

Havadan arazi üreten Noya metrobüs duraklarına talip!

Noya Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ateş, ‘hava'dan arazi üreterek kavşak ve metrobüs durakları için proje geliştirdi. Proje bürokrasiyi aşarsa, duraklar modern birer yaşam alanı olacak

2-B tasarısıyla ile 10 Malta büyüklüğünde arazi satılacak!

TBMM'de yasalaşmayı bekleyen 2-B tasarısıyla 3 Hong Kong, 4.5 Singapur, 10 Malta büyüklüğünde arazi satılacak

Kilis arazi tutuklama Haberi

Kilis arazi tutuklama

Kilis'in Elbeyli ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavgada tabancayla vurulan Mehmet Akif Uyanık'ın katili olduğu iddia edilen 3 kişi gözlatına alındı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Elbeyli'de geçen 3 Kasım Cumartesi günü Mehmet Akif Uyanık ile K.E., H.E. ve N.E. arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Uyanık, tabancayla ateş edilerek öldürüldü. 

Olayın ardından kaçan 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Mehmet Akif Uyanık...