06 / 12 / 2025

kilitli beton parke çalışmaları

kilitli beton parke çalışmaları

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

Mardin Artuklu'ya yeni yol!

Mardin Büyükşehir Belediyesi merkez Artuklu ilçesinde 4. Sokak’ta 6,5 metre genişliğinde yol yaparak, 4 bin metre kare kilitli beton parke döşedi.

Erzurum Büyükşehir'den 59 köye yol yatırımı!

Kent merkezine yapılan çalışmaları ilçelerde de uygulayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü bir yılda 59 köyde 300 bin metrekare beton kilitli parke taşı döşedi.

Batman'da 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesince yürütülen çalışmalarda 30 bin metrekare kilitli parke döşendi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yollar yenileniyor!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir noktasında kilitli beton parke taşı döşeme ve stabilize yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Afyonkarahisar Emirdağ Beton ve Parke Şantiyesi üretimini artırdı!

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi Beton ve Parke Şantiyesi, yaz aylarında kullanılacak parke ve bordürler için üretimini tam kapasiteye çıkardı. Şantiye'de üretilen beton parke taşlarına talep gün geçtikçe artıyor.

Denizli'de 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşendi!

Denizli Belediyesi, ilçelere 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşedi. Geçen yıl 17 ilçeye yaklaşık 600 bin metrekare beton kilit parke taşı bu yıl 2 katına çıkarıldı.

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Şanlıurfa Haliliye'nin kırsal kesimlerinde yol çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor.

kilitli beton parke çalışmaları Haberi

kilitli beton parke çalışmaları

Akçakale Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa süre önce askeri alanda başlattıkları yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarında sona geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret eden askeri yetkililer ilçede bulunan 20. Zırhlı tugay komutanlığına bağlı 2. Tabur 5. Bölük kapı karakolu içerisinde bazı eksikliklerin olduğunu aktarmış ve belediye başkanı Ayhan'dan bu konuda yardım istemişlerdi. Belediye başkanı Ayhan ise kısa sürede bu eksikliklerin giderileceği sözünü vermişti. Başkan Ayhan'ın talimatlarıyla yollar kilitli beton parkeyle buluşturulurken yeşil alanlarda da peyzaj düzenlemesi yapıldı. 

Askeri alanda yapılan bu düzenleme sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; "toprakları toprak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır"  Sözünü hatırlatarak özellikle ülkemizin doğusunda, sınırlarında ve metropol şehirlerde yaşanan bu...