18 / 04 / 2024

Şanlıurfa Haliliye'nin kırsal kesimlerinde yol çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin kırsal kesimlerinde yol çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor.



Başkan Fevzi Demirkol'un talimatıyla ilçede çamurlu yol bırakmamayı amaçlayan Fen İşleri Müdürlüğü, bu doğrultuda Haliliye halkına en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmaları kapsamında Konuklu kırsal Mahallesi'nde henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda yeni yollar açıyor. Ekipler, kırmızı kot uygulamasına açtıkları yolları kısa sürede tamamlayarak Konuklu halkının hizmetine sunmayı amaçlıyor. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde daha önceden kilitli beton parke çalışması da yapılan Konuklu kırsal Mahallesi'nde ayrıca, başlatılan stabilize yol yapım çalışmalarında da sona yaklaşıldı.


"DAHA ÖNCEDEN BÖYLE HİZMET GÖRMEDİK"

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce Güçlü kırsal Mahallesi'ndeki stabilize yol yapım çalışmaları da tamamlandı. Bölge halkının kullanımına açılan ve çamurlu yol bırakılmayan Güçlü kırsal Mahallesi'nde, mahalle muhtarı ve vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Daha öncesinde böyle bir hizmet görmediklerini ifade eden Güçlü Mahalle Muhtarı Haçım Demir, "Şuanda şehirden bir farkımız yok. Yollarımız, kültür evimiz yapılıyor. Belediyemiz durmadan çalışıyor. Ekipler mahallemizden ayrılmıyor. Sürekli çalışmadalar. Biz belediye başkanımızdan çok memnunuz. Gerçek bir hizmet yapıyor. Başkanımız öyle hizmetler yapıyor ki, biz bu hizmeti daha önce hayatımızda görmemiştik. Onun için kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



Gap Gündemi


Geri Dön