16 / 04 / 2024

Karabük Şirinevler Mahallesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Karabük Şirinevler Mahallesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi tarafından Şirinevler mahallesinde bulunan KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şehir Stadyumu ve okullar bölgesine ulaşımı sağlayan yolun trafik yükünü büyük ölçüde rahatlatacak yeni yol çalışması sürüyor...




Karabük Belediyesi’nin kent içi ulaşıma nefes aldıracak en önemli projelerinden biri bitirmek üzere.


Karabük Belediyesi tarafından Şirinevler mahallesinde bulunan KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şehir Stadyumu ve okullar bölgesine ulaşımı sağlayan yolun trafik yükünü büyük ölçüde rahatlatacak yeni yol çalışması sürüyor.


Karabük Endüstri Meslek Lisesi ile Yenişehir Onur Park’a bağlanan bin 150 metrelik yeni yol açma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Açılacak yeni yolun alt yapısı tamamlandıktan sonra asfaltlanarak vatandaşların hizmetine gireceği belirtilirken, bu yol sayesinde özellikle Şirinevler bölgesinden hastaneye ve stadyuma giriş ve çıkışların daha güvenli hale geleceği ve şehir merkezinin trafiğini rahatlatacağı belirtildi.


Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, “Yeni açılacak olan yol sayesinde o bölgeye ulaşım daha da kolaylaşacak. Karabük’te gün geçtikçe artan trafik yükünü hafifletmek ve yol ağlarının her yere en kısa mesafeden ulaşılmasını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.



Ordu Yorum


Geri Dön