24 / 04 / 2024

Vakfıkebir'de 6 mahallede yol çalışmaları sürüyor!

Vakfıkebir'de 6 mahallede yol çalışmaları sürüyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kirazlık, Demirci, Fethiye, Rıdvanlı, Kıran ve Hacıköy mahallelerinde yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Vatandaşlarda mahallelerde sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti...




Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kirazlık, Demirci, Fethiye, Rıdvanlı, Kıran, Hacıköy mahallelerinde yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. 


Başkan Balta açıklamasına şöyle devam etti; "Vakfıkebir'de, yeni yollarımızı belli bir program dâhilinde açarak ilçeyi imar planlarına uygun bir kent haline getirmek için çalışmalara yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Yeni açmış olduğumuz imar yollarımızın ilçemize, mahallelerimizdeki hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlçe merkezindeki çalışmalarımızda ayrıca devam etmektedir. Fol deresi ve park için hazırladığımız projeler yakında faaliyete geçecek. Tüm mahallelerde tespit ettiğimizsorunlar başta su, kanalizasyon, yol ve asfaltlama çalışmaları da program dahilinde devam edecek. Çalışmalarda emeği geçen Biiyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, yeni yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğunun da arttığını da sözlerine ekledi. 


Vatandaşlarda mahallelerde sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne, Vakfıkebir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. 



Karadeniz'den Günebakış



Geri Dön