26 / 04 / 2024

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi halk toplantısı

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi halk toplantısı

Çanakkale Çan, Gelibolu, Lapseki, Yenice ilçelerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi ile ilgili halk toplantısı 28 Mayıs'ta düzenlenecek.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. ve 2. Kısımların toplam değeri 3 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap projesinin 1. ve 2. Kısımların değerini açıkladı. İşte o rakamlar... 

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Konuttaki arz sıkıntısı dönüşüme sebep oldu! 3+1 ve 4+1'lerin yerini artık 1+1 evler alacak

Konut krizi özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde evlerin boyutlarının küçülmesine yol açtı. Artık 3+1 ve 4+1'lerin yerine 1+1 evler geçiyor...

TOKİ müjdeyi verdi: 42 ilde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yüzde 25 peşin, 120 ay vade fırsatıyla satılacak! İstanbul...

TOKİ 42 ilde açık artırma usulüyle 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut satışı yapılacağı duyurusunda bulundu. 182 adet konutun yer alacağı müzayedenin tarihi de belli oldu. İşte detaylar...

5 bankada peş peşe büyük deprem! Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!

5 bankada peş peşe büyük deprem... Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı... Hemen bakın...

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

1+1 ve 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evin imar izni ne kadardır?

Prefabrik evlerin parçaları fabrikada üretildiğinden fiyat aralığı 1+1 ve 2+1 evlerde farklılık göstermektedir. İşte prefabrik ev yaptıracaklar için fiyat aralığı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi halk toplantısı Haberi

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi halk toplantısı

Çanakkale İli Çan, Gelibolu, Lapseki, Yenice, ilçesi sınırları içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.


Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 28/05/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...