25 / 04 / 2024

kındam toki başvuruları

kındam toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ Kütahya Simav başvuruları başladı! TOKİ Simav fiyat listesi 14 Haziran 2022!

TOKİ Kütahya Simav başvuruları resmen başladı. Simav TOKİ'den 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

Kırşehir Kındam TOKİ başvuruları başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırklareli Hamidiye başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Hamidiye projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

kındam toki başvuruları Haberi

kındam toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde 332 adet konut yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

Son başvuru tarihinin 11 Şubat 2022 olarak belirlendiği TOKİ Kırşehir Kındam 2022 projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. Projedeki konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Kırşehir Kındam projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Kındam TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 248 bin 393 lira, en yüksek konut bedeli 354 bin 198 lira olarak belirlendi. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Kırşehir Kındam projesi için ödenecek peşinat bedelleri 24 bin 839 lira ile 35 bin 419 lira arasında değişiyor. Projeden 180 ay vadeyle konut...