10 / 05 / 2024

kınık Sadık Doğruer

kınık Sadık Doğruer

Kınık Belediye Başkanı Doğruer, "TOKİ ile anlaşma yaptık. 60 bin metrekare verdik. Müteahhit mantığında yapsak bin iki yüz konut yapılır ancak biz 276 konut yaptık. Sıkışık ve dik mimari ile değil. Rahat yerleşim, ucuz konut memuru da burada tutar" dedi...

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! Artık 10 TL ve 20 TL çekilemeyecek! 

ATM'lerde yeni dönem bayram sonrası başlıyor. Bankaların aldığı yeni karar doğrultusunda artık ATM'lerden 10 TL ve  20 TL'lik  banknotlar çekilemeyecek. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un yıllık konut ihtiyacı 123 bin!

İstanbul'un 2023 yılında 16 milyon olan nüfusunun 2032 itibarıyla yüzde 5 artışla 16,7 milyona ulaşacağı ve artan nüfusun konut ihtiyacı doğuracağı kaydediliyor. Ayrıca İstanbul'un yıllık ortalama 123 bin; 10 yıllık dönemde de 1,23 milyon yeni konuta ihtiyacı var.

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Memurlar fahiş kiralara karşı ‘büyükşehir tazminatı’ talep etti!

Yükselen kiralar memurların belini büktü. Doğudan batıya istenen tayinler yüksek kiralardan sonra tam tersine döndü. Bu kapsamda, Memurlar fahiş kiralara karşı ‘büyükşehir tazminatı’ talep etti. İşte detaylar...

Küresel piyasalar Avrupa Merkez Bankası'nın kararını bekliyor! Borsa, altın dolar ve endeksler yükselişte mi?

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırmasından sonra sınırlı da olsa pozitif bir seyir kaydederken, bugün dikkatler Avrupa Merkez Bankası'nın para politikası kararlarına odaklandı.

Türkiye’nin Rusya’ya yapacağı 600 milyon dolarlık doğal gaz ödemesi 2024’e ertelendi!

Reuters'tan edinilen bilgilere göre, Rusya'ya doğal gaz ödemesinde ilk erteleme 600 milyon dolar oldu. Fiyatlara bağlı olarak 3-4 milyar dolarlık ödeme 2024 yılına ertelenebilir.

Doğal gaz faturaları aylık 150 lira düşecek! İşte tüm detaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu doğal gaz müjdesinin detayları netleşti. Her ay 25 metreküplük doğal gazın ücretsiz verilmesiyle faturalalarda 150 lira, yılda ise toplam 1800 liralık bir indirim olabilecek. İşte tüm ayrıntılar...

Altının rekor kıracağı tarih resmen verildi. İslam Memiş şimdi açıkladı acil bakın

Elinde altını olan vatandaşlar altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceğini merak ediyordu. Altın uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Memiş, altın fiyatlarının rekor kıracağı tarihe ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru tarih hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Ons altının düşmesi ile gram altın değer kaybetti. Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru zaman hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti.

kınık Sadık Doğruer Haberi

kınık Sadık Doğruer

Yeni Asır'dan Mert Alpdündar, İzmir'in Kınık ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ile röportaj gerçekleştirdi. Doğruer, "Kınık'ı butik bir kent haline getireceğiz" dedi.

Kınık, halkı ile birlikte giderek gelişen ve güzelleşen bir ilçeye dönüşmüş. Hedefiniz bu muydu?
Kınık'a geldiğim zaman burada görev yapan memurlar, öğretmenler Bergama'da yaşıyorlardı. Önceliğim de bu kesimi Kınık'tan çıkarmamak oldu. Bu kapsamda Öğretmenevi'nin projesini hep birlikte oluşturduk. Samimiyeti bozmadan burayı butik ilçe düşünüyorum. TOKİ ile anlaşma yaptık. 60 bin metrekare verdik. Müteahhit mantığında yapsak bin iki yüz konut yapılır ancak biz 276 konut yaptık. Bir yaşam kenti ama iç içe sıkışık ve dik mimari ile değil. İkinci etabını yapmak istiyoruz. Rahat yerleşim, ucuz konut memuru da burada tutar.

İkinci dönem önceliğiniz nedir?
Kınık'a İhtisasa Dayalı...