19 / 04 / 2024

kınık toki başvuru

kınık toki başvuru

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ilçeye yapmayı planladıkları toplu konut için 400 başvuru aldıklarını, dar gelirli 276 kişiyi kira öder gibi ev sahibi yapmayı planladıklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı 2023! Son dakika! 

"Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı açıldı mı?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılmaya başlandı. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

Binlerce kişi 'Vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? İşte ayrıntılar...

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

Tapusu olan herkes baksın! Son gün yaklaşıyor!  Başvuru yapmayanlar hakkından mahrum olacak!

Tapusu olan herkesi yakından ilgilendiren son dakika duyurusu yapıldı. Tapusu olan herkes baksın! Son gün yaklaşıyor!  Başvuru yapmayanlar hakkından mahrum olacak!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

EPDK Başkanı resmen açıkladı: 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldiğini açıkladı.

İş Bankası'dan yepyeni kampanya! Son başvuru tarihi 9 Aralık 2022! Acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası, heyecanlandıran yeni kampanyasını duyurdu! Son başvuru tarihi 9 Aralık! İşte detaylar...

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

İş Bankası'dan heyecanlandıran kampanya! Son başvuru tarihi 16 Aralık 2022! Acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası, çok konuşulacak yeni kampanyasını duyurdu! Son başvuru tarihi 16 Aralık! İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 1356 engelli işçi alımı yapıyor! Başvuru için geç kalmayın! İşte başvuru şartları!  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bakanlığa bin 356 personel alınacağını duyurdu. Peki Başvuru şartları neler oldu? İşte detaylar...

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

kınık toki başvuru Haberi

kınık toki başvuru

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ilçeye yapmayı planladıkları toplu konut için 400 başvuru aldıklarını, dar gelirli 276 kişiyi kira öder gibi ev sahibi yapmayı planladıklarını söyledi.


İlçeye yapılacak toplu konutlar için düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Kınık Belediye Başkanı Doğruer, 2 yıldır süren çalışmaların neticelendiğini ve vatandaşlara bilgi vermek için bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti.


Kınık'ın, ilerleyen yıllarda açılacak maden ocakları ve ilçeye getirmeyi planladıkları doğalgaz ile birlikte göç alan bir ilçe konumuna geleceğini dile getiren Doğruer, "TOKi evleri için şu anda 400 başvuru aldık. Dar gelirli 276 hemşerimizi kira öder gibi ev sahibi yapmayı planlıyoruz."dedi.


Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer ise, ilçenin en büyük sorununun emlak olduğunu, hazineye ait 67 dönüm araziyi TOKİ'ye devrettiklerini, buraya yapılacak projeyle ilçedeki konut sıkıntısının çözüleceğini kaydetti.


TOKİ İzmir...