26 / 04 / 2024

KİPTAŞ arsa müzayedesi

KİPTAŞ arsa müzayedesi

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı satılıyor. Açık artırma bugün 2 oturum şeklinde yapılacak.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın 2 oturum şeklinde yapılacak.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi 15 Ekim'de!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavan satışa sunuluyor. Açık artırma 15 Ekim Cuma günü 2 oturum şeklinde düzenlenecek...

KİPTAŞ 26 dükkan ve 6 arsayı, İGDAŞ 1 bina ve 1 arsayı satıyor!

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Müzayede de KİPTAŞ bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa, İGDAŞ bünyesindeki 1 bina ve 1 arsa satılacak.

Ali Kurt'tan 'KİPTAŞ, mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt: Yıktık, yaptık, teslim ettik!

Hayata geçirdiği sık sık gündeme gelen KİPTAŞ'tan 'Mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Yıktık, yaptık, teslim ettik." dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ tarafından düzenlenen halka açık müzayedelerin 7.’si yapıldı. Tek oturum halinde gerçekleştirilen müzayedede, gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildi.

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede yarın saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık'ta!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede 24 Aralık saat 14:00'te gerçekleşecek. 

Ankara'da 69 milyon 825 bin TL'ye satılık 6 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti hazineye ait 6 adet arsa için satış kararı aldı. Arsaların muhammen bedeli 69 milyon 825 bin TL olarak belirlendi.

KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde 159.2 milyon TL'lik gayrimenkul satıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut 45 milyon 378 bin 345 TL'ye satıldı. Müzayede de 12 dükkan da 14 milyon 963 bin 985 TL'ye satıldı. Toplam 159 milyon 228 bin 330 TL'lik gayrimenkul satıldı.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı satılıyor. Açık artırma bugün 2 oturum şeklinde yapılacak.

KİPTAŞ arsa müzayedesi Haberi

KİPTAŞ arsa müzayedesi

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi bugün 2 oturum şeklinde gerçekleşecek. Buna göre ilk oturum saat 11:00'de, ikinci oturum ise 14:30'da yapılacak. KİPTAŞ ,İstanbul'da yer alan 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı “6. Gayrimenkul Müzayedesi”nde açık artırma usulü ile satışa sunuyor.

Saat 11:00’de düzenlenecek ilk oturum dahilinde 17 Ağustos 2021 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla hak sahiplerine anahtar teslimi yapılan Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut satılacak. Locamahal Veliefendi Konutları’nda hemen teslim yapılacak. Projede, 1.581 adet araçlık kapalı otopark, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, hamam ve buhar odasından oluşan sosyal tesis yer alıyor.

Aynı gün saat 14:30'da başlayacak olan 2. oturumda ise ise KİPTAŞ portföyünde bulunan Bahçeşehir Vaditepe 1. Etap’ta 7 ticari birim, Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri’nde 5 ticari birim,...