20 / 04 / 2024

KİPTAŞ çağlayan projesi

KİPTAŞ çağlayan projesi

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor.

KİPTAŞ'tan Çağlayan'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor...

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Boğaçayı projesi için uyarı: Büyük facialar yaşanabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, “Birinci etabını seçimlerden önce hizmetine sunacağız diye” açıkladığı 4-5 milyarlık Boğaçayı Projesi için, İMO’dan ciddi uyarı geldi.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

KİPTAŞ Çağlayan'da yıkımlara başladı!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor.

KİPTAŞ'tan Çağlayan'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor...

MİNT Çağlayan projesi EDGE Ön Sertifikası'nı aldı!

Mint Çağlayan projesi, Dünya Bankası kuruluşu olan IFC tarafından geliştirilen EDGE sertifikasını almaya hak kazandı.

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çağlayan ve Aysun Çağlayan ortaklığında kuruldu. 

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

KİPTAŞ çağlayan projesi Haberi

KİPTAŞ çağlayan projesi

KİPTAŞ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Nas Gayrimenkul ortaklığıyla Çağlayan'da yepyeni bir proje hayata geçirecek. Çağlayan Karakol Merkezi'nin tam karşısında yükselecek olan proje için çalışmalar başladı. 

İstanbul'da hayata geçirdiği konut projeleri ile adından söz ettiren KİPTAŞ,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Nas Gayrimenkul ortaklığında Çağlayan'da dev bir kentsel dönüşüme imza atmaya hazırlanıyor. 

KİPTAŞ Çağlayan projesi;  Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında, Adalet Sarayı'na ve Çağlayan metrobüs durağına yürüme mesafesinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek olan proje için çoğu hak sahibiyle anlaşmalar sağlandı ve KİPTAŞ Çağlayan'da yıkımlara başladı.

Silivri'ye 9 bin başvuru

KİPTAŞ'ın hiç evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak için hayata geçirmeyi plandığı Silivri 3. Etap projesi yoğun ilgi gördü 1.508 konutluk projeye yaklaşık 9 bin başvuru geldi. KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura...