19 / 03 / 2024

kiptaş hadımköy kura sonuçları

kiptaş hadımköy kura sonuçları

KİPTAŞ’ ın Başkan Topbaş’ ın talimatıyla başlattığı 10 bin konutluk sosyal konut projesinin ilk etabı olan 1544 daire için kura çekilişi yapıldı. Kurada ev sahibi olan vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Kiptaş Hadımköy kuraları 19 Nisan'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde çekilecek!

18 Mart – 04 Nisan tarihleri arasında başvuruların gerçekleştiği projede müracaatlar rekor denebilecek bir sayıya ulaştı. Kiptaş Hadımköy kuraları 19 Nisan'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde çekilecek.

Kiptaş Hadımköy 3.Etap kura sonuçları!

Kiptaş Hadımköy 3.Etap kura sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bu sonuçlar doğrultusunda hak kazananların sözleşmeleri 18 Nisan ile 5 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak...

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura çekilişi ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Hadımköy' de inşa edilen ve de 47 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura çekilişi ne zaman yapılacak?

KİPTAŞ Hadımköy II. Etap`ta kura çekilişi 19 Şubat`ta

Toplam 7 bin 694 kişinin başvurduğu Kiptaş Hadımköy Konutları II. Etap'ın kura çekilişi 19 Şubat'ta. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu? 500 konutun bulunduğu 125 metrekarelere 400 başvuru geldi. Elde kalan 100 konut ne olacak?

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

Kiptaş Hadımköy 3. etapta cami, okul ve lojman inşaatı ihaleye çıkıyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap cami, okul ve lojman inşaat işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. Okul, cami ve lojman inşaatı 420 günde tamamlanacak.

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

Kiptaş Hadımköy'de inşaat başlıyor!

PLANLANAN konut sayısının neredeyse 50 katı talep alan Kiptaş Hadımköy Konutlarfnın inşaat sürecinde önemli bir adım daha atıldı. 1.544 konutluk projeyi inşa edecek şirket belirlendi.

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı için şantiye kuruluyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ihalesini alan firmaya geçtiğimiz hafta yer teslimi yapıldı. 1544 konutluk Kiptaş Hadımköy 3. etap için çalışmalar başladı. Peki ihaleyi hangi firma aldı?

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ne zaman başlıyor?

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatlarının yapım işi ihalesi sonuçlandı. 24 ayda tamamlanıp, teslim edileceği duyurulan Kiptaş Hadımköy 3. etap projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları'nda son durum ne?

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap projesinin ihalesinin 2. oturumu Eylül sonunda yapılacak. İhale sonucunda kazanan firma Deliklikaya'da yer alan Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları'nı hayata geçirecek...

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap inşaatı ne zaman başlayacak?

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap projesinin bu ay sonunda ihalesi yapılıyor. Tekliflerin toplandığı Kiptaş Hadımköy 3. Etabı hangi firmanın inşa edeceği ay sonunda belli olacak. Peki Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap inşaatı ne zaman başlayacak?

Arnavutköy Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi imar planı askıya çıkarılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onaylandığını ve 30 Haziran 2014 Pazartesi günü ilanen askıya çıkarılacağını duyurdu. İşte o imar planı açıklaması...

Hadımköy'de park alanına cami yapılacak!

Arnavutköy Hadımköy'de imar durumu park olarak görünen 300 ada 10 parsel, cami ve park alanı olarak düzenlendi. Hadımköy dini tesis ve tescil dışı alanın park alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Mahallesi, 390 parsel üzerindeki Hadımköy Sanayi Bölgesi İkinci Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 390 parselin imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Hadımköy Bölge Parkı'nın açılış tarihi belli oldu!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yaptırılan Hadımköy Bölge Parkı, 34 bin 954 metrekare üzerinde hayata geçiriliyor. Arnavutköy'de Vadi Park ve Arnavutköy Şehir Parkı’nın yapımı devam ederken, Hadımköy Bölge Parkı'nın açılış tarihi de netleşti...

kiptaş hadımköy kura sonuçları Haberi

kiptaş hadımköy kura sonuçları

İstanbul’da çok ciddi sosyal konut ihtiyacı olduğunu belirterek, daha çok sosyal konut üreteceklerini müjdeledi. Kurada ev sahibi olan vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap Kura Sonuçları için TIKLAYIN!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Şirketlerinden KİPTAŞ’ın Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla başlattığı 10 bin konutluk sosyal konut projesinin ilk etabı olan Hadımköy 3. Etap Konutları’nın kura çekilişi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, katılımın çok yüksek olduğu salona girişinde alkışlarla karşılandı. Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, dar gelirli konut edinme umudu adına solonu dolduran vatandaşların duyduğu heyecanı yakından hissettiğini belerterek, 2005 yılında ilkini gerçekleştirdikleri sosyal konut projelerinin kura çekim töreninde vatandaşların döktüğü sevinç gözyaşlarını asla unutmadığını söyledi.


Amaç İstanbulluların yaşam kalitesini yükseltmek…


15 milyonluk nüfusuyla Avrupa’nın 23 ülkesinden daha büyük İstanbul’da...