25 / 04 / 2024

kiptaş projeleri 2013

kiptaş projeleri 2013

KİPTAŞ Bahçeşehir projesini 23 Ekim 2013 Çarşamba günü satışa sunuyor. KİPTAŞ Bahçeşehir Evleri'nde konutların metrekaresi 2 bin 500 TL ile 2 bin 800 TL arasında değişen fiyatlardan satılacak...

TOKİ projeleri 2013!

TOKİ ve KİPTAŞ gibi devlet destekli özel yatırımcıların yüklendiği birçok konut projesi bulunuyor. Bu projeler özellikle maket üzerinden alım yapan müşteriler için ekstra bir güven oluşturuyor. İşte devlet destekli o konut projeleri....

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Fikirtepe'de projeleri Kiptaş ve İller Bankası tamamlayacak!

Fikirtepe’de yaşanan sıkıntılar hakkında en net çözüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığı ile getirişiyor. Bakanlık mevcut sıkıntılı projeleri Kiptaş ve İller Bankası aracılığıyla tamamlanacağını açıkladı. 

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Kiptaş Fikirtepe'de sahaya iniyor!

Fikirtepe’de zora düşen Vartaş ve Anka’nın projeleri için ‘çözüm’ imzaları atıldı. Finansman desteğini İller Bankası verecek, inşaatları Kiptaş yapacak. Kiptaş, 5 Şubat’a kadar sahaya inecek

Kiptaş Vaditepe konutları teslim tarihi!

İstanbul genelinde ürettiği 71 bin nitelikli konutla adeta şehirler inşa eden Kiptaş, 2013 yılın son çeyreğinde satışa sunduğu Vaditepe Bahçeşehir’deki rekor inşaat ve satış sürecinin sonuna yaklaşıyor.

Emlak Konut Avrupa Konutları Tem 2 projeleri 2013 yılı değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Değerleme Raporunu yayınladı.

Türk İnşaat sektörü 2013 yılında Türkmenistan'da rekor kırdı!

2013 yılında Türkmenistan'da rekor kırdı. Türk şirketleri, geçtıgimız yıl ülkedeki en önemli ve büyük projeleri üslendi. Türkmenistan 2013 senesinde Türk müteahhitlik sektörünün en çok iş aldırı ülke konumuna yükseldi.

Ankara'da 2014 yılında teslim edilecek konut projeleri!

BAŞKENTTE hayata geçirilecek önemli konut projeleri dikkat çekiyor. 2013'te başlayan, 2014'te tamamlanması planlanan projeleri SABAH Ankara okuyucuları için derledik. Birçok olanağı bir arada sunan konutlar, yaşam merkezi formatında...

Anadolu Arastası'nda bölgesel evlerin mimari projeleri de hazırlanıyor!

Anadolu Arastası’nın 2013 yılının son toplantısında teknik ve idari sorumlular Başkan Mustafa Bozbey’e bilgi verdi. Alt yapısı yaza kadar tamamlanması planlanan projede uygulanacak olan bölgesel evlerin mimari projeleri de hazırlanıyor...

Markalı konut projeleri 2013'te zirve yaptı!

Marka projeler 2013'te zirve yaptı. Büyük umutlarla başlayan 2013 birkaç gün sonra geride kalıyor. Farklı farklı sektörlerden sene sonu değerlendirmelerinin yapıldığı şu günlerde inşaat sektörü neler yaşadı?

Aralık 2013’te yeni satışa çıkan konut projeleri!

Konut yatırımcıları yılı hızlı bir şekilde kapatacağa benziyor. Sadece Aralık ayında 6 projede 2 bin 346 konut satışa çıkarıldı. İşte tüm detayları ile Aralık 2013’te yeni satışa yeni konut projeleri…

kiptaş projeleri 2013 Haberi

kiptaş projeleri 2013


KİPTAŞ Bahçeşehir Evleri projesi 23 Ekim 2013 Çarşamba günü satışa sunuluyor. KİPTAŞ'ın 4 bin konut inşa edeceği Bahçeşehir Evleri projesinin arsası Süzer Grubu'ndan 135 milyon dolara satın alınmıştı. 


KİPTAŞ Bahçeşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. KİPTAŞ Bahçeşehir Evleri projesinde binaların kat yüksekliği 5 ve 20 kat arasında belirlendi.


Düşük faiz oranlarıyla banka kredili ödemelerin yapılacağı KİPTAŞ Bahçeşehir Evleri projesinde dairelerin satışları kampanyalı olarak yürütülecek. KİPTAŞ Bahçeşehir Evleri'nde daireler 100 metrekareden başlayarak değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Çalışmaları devam eden KİPTAŞ Bahçeşehir Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL ile 2 bin 800 TL arasında belirlendi. KİPTAŞ Bahçeşehir Evleri ile ilgili detayları emlakkulisi.com'dan takip edebilirsiniz.



Gülcihan...