26 / 04 / 2024

kiptaş satışı devam eden projeler 2018

kiptaş satışı devam eden projeler 2018

İstanbul'da hayata geçirdiği konut projeleri ile adından söz ettiren KİPTAŞ, 2 yeni proje hazırlığında. Projelerin yıl içinde netleşip satışa çıkması planlanıyor. 

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...

Deniz manzaralı Kadık Villaları'nda son 4+1 satışta!

Polat Global imzasıyla inşa edilen Kadık Villaları'nın satışı devam ediyor. Toplam 44 adet villanın yer aldığı projenin tüm detayları belli oldu.

3 projede 7 milyar 185 milyon liralık satış

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 2022 yılı üçüncü çeyrek satış hasılatları hakkında açıklama yaptı. Şirketten yapılan açıklamada satışı devam eden ve geliştirme sürecinde olan projelerle ilgili bilgi aktarıldı. İşte detaylar...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 40 bin TL'ye satılık evler!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Ziraat Bankası ve İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor. 

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 4 projesi!

KİPTAŞ güvencesi ile yükselen 4 projede satışlar devam ediyor. Peki o projeler hangileri? İşte KİPTAŞ'ın satışı devam eden 4 projesi...

TOKİ'den 10 ilde ucuz konut satışı!

TOKİ'nin alt ve orta gelir grubu için ürettiği konutların satışı devam ediyor. 10 ilde satışları devam eden konutların fiyatları 110 bin TL'den başlıyor.

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen 9 projede satışlar devam ediyor. İşte KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

kiptaş satışı devam eden projeler 2018 Haberi

kiptaş satışı devam eden projeler 2018

KİPTAŞ, İstanbul'da 2 yeni proje hazırlığında. Geçtiğimiz aylarda Pendik'teki Yeşilce Aydos projesini satışa çıkaran KİPTAŞ, İstanbul'da ucuz ev arayanların hayallerini gerçekleştiricek projelere imza atmaya devam ediyor.


Silivri'ye 2 bin konut geliyor

KİPTAŞ'ın 2018 yılında satışa çıkarmaya hazırlandığı ama net tarihin henüz belirlenmediği Silivri projesinde çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 2 bin adet konut yer alacak. Proje Silivri'nin Pirimehmetpaşa Mahallesi'nde yer alacak ve 173 dönümlük alanı kapsayacak. 


KİPTAŞ'ın İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı projenin bir diğeri henüz proje aşamasında. KİPTAŞ tarafından bu yıl içinde Silivri dışında inşa edilecek projenin detayları netleşmedi. Projenin bu yıl içinde netleşip satışa çıkması bekleniyor. 


KİPTAŞ Süleymaniye projesi ne durumda?

KİPTAŞ, Süleymaniye'de Fatih Belediyesi ile kentsel dönüşüm projesi yapacak. Burada yapılacak konutlar kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek. Projenin...