24 / 04 / 2024

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ucuz ev almak için arayışlarına devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; Vakıf Bankası gayrimenkul satış listelerinde yeni ev satış ilanları yer alıyor. Söz konusu ilanlarda farklı kentler için çok sayıda ev satışı yapılacağı belirtildi. Türkiye'nin en güvenilir ve köklü bankalarından birisi olarak olan  Vakıfbank 82 bin liraya kadar ev satıyor. Banka, sağladığı eşsiz seçeneklerle ihtiyaç sahiplerine hizmet sağlıyor.

Vakıfbank tarafından satılan onlarca farklı ev satışı bulunuyor. Banka genel olarak teminat gösterilen fakat gerekli protokolleri karşılamayan müşterilerin gayrimenkullerini satışa çıkarıyor. Bundan kaynaklı olarak da oldukça uygun fiyata satılıyor.

Kamu bankaları arasında en büyüğü olan Vakıfbank, sattığı ev ilanlarıyla beraber ihtiyaçlara göre destek sunuyor. Bunun en büyük avantajı da uygun fiyata satılan evler. Uygun fiyatların yanı sıra yeni ve sıfır evlerin, arsaların ve arazilerin satıldığı biliniyor. Dileyen vatandaşlar da yeni ev satın almayı planlıyorsanız, Vakıfbank gayrimenkul ilanlarını inceleyebilir.

Bankalardan 82 bin TL ye satılık ev!

İcradan nasıl ev alınır?

İlk olarak bankanın satışa sunulan evleri inceleyerek karar alınır. Sonrasında  belli bir süre içinde bankaya teklif verilmesi gerekir. Ardından banka gerekli işlemlere başlayarak. Yine karşı tarafa bazı kredi imkânları sunar. Bu evler standart ev satışlarının daha da altında kalıyor. Ve avantaj olarak yasal işlemleri tamamlanmış, ekspertiz özelliğine sahip.

Bankalardan herkese uygun satılık evler!


 


Geri Dön