24 / 04 / 2024

bankadan satılık konut

bankadan satılık konut

Vakıfbank stokunda yer alan daireleri ucuz fiyattan satışa sunmaya devam ediyor. Banka tarafından satılan dairelerin fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan İstanbul'da 100 bin TL'ye satılık daireler!

Garanti Bankası stokunda yer alan daireleri ucuz fiyattan satışa sunmaya devam ediyor. Banka tarafından satılan dairelerin fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 81 kentte ucuz konut satışı!

Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası ülke genelinde 81 kentte ucuz konut satıyor. Satışa sunulan dairelerin fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışına devam ediyor. Ziraat Bankası stoklarında yer alan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

İstanbul'da 120 bin TL'ye satılık daireler!

Ev almak isteyen vatandaşlar, bankalar tarafından satışa sunulan konutları araştırmaya devam ediyor. Çok sayıda banka uygun fiyatta konut satışı gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı sürüyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 40 bin TL'ye satılık evler!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Ziraat Bankası ve İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor. 

Bankalardan herkese uygun satılık evler!

Bankalar kendilerine ait olan konutları satmaya devam ediyor. Ucuza konut satın almak isteyen vatandaşlar söz konusu bankalara başvuru yaparak ev sahibi olabilir.

Bankadan ev nasıl alınır?

Bankadan satışa çıkarılan evleri almak isteyen vatandaşlar, bankadan nasıl ev alabileceğini araştırıyor. Peki, bankadan nasıl ev alınır? İşte detaylar...

Ev arayanların yeni adresi bankalar oldu!

Ucuza konut sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş gözünü bankalar tarafından satışa çıkarılan konutlara dikti. Peki bankalardan konut alabilmek için gerekli olan şartlar neler? İşte detaylar...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Ortalama satılık konut metrekare fiyatı 15 bin TL'ye ulaştı! Ev alacaklar dikkat! 

Geçtiğimiz senenin Kasım ayına göre, Türkiye genelinde ortalama satılık konut ilan metrekare fiyatı yüzde 174,1 arttı ve 15 bin 072 lira oldu. İşte ayrıntılar...

bankadan satılık konut Haberi

bankadan satılık konut

İstanbul'da uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından satışa çıkarılan evleri araştırıyor. Takvim'de yer alan habere göre; Vakıfbank stokunda yer alan daireleri yayınladıkları ilanlarla satışa çıkardı. Türkiye'nin aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropol şehirlerin de yer aldığı bir çok kentte ev, araba, arsa, işyeri gibi gayrimenkulleri çok ucuza satışa çıkaran banka üstüne bir de bu gayrimenkuller için kredi de veriyor. Kasım ayında satılık gayrimenkul listesinde indirim üstüne indirim kampanyası yapan Vakıfbank'ın kampanyası ev, araba veya arsa almak isteyen vatandaşları mutlu etti. 

Yayımlanan yeni ilan arasında en az apartman dairesi fiyatı 49 bin 500 TL olarak belirlendi. Adıyaman'da bulunan 280 metrekare bahçeli ev ve arsası 82 bin 500 liralık fiyatı ile satılıyor.

VAKIFBANK SATILIK İŞYERİ DÜKKAN İLANLARI

Vakıfbank gayrimenkul satış ilanları...