19 / 04 / 2024

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.



Kendi evini alma hayalini koran vatandaşlar bankaların satılık ilanlarını araştırmaya devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; Ziraat Bankası'ndan 3+1 daire 135 bin TL fiyatla alıcısını bulacak ve ihaleye katılım şartlarının neler olduğunu araştırıyor. Ev hayali kuran ve birikim yapanlar daha uygun fiyata ev sahibi olabilmek için ihale ile satılan konutlar hakkında almak  istiyor. İşte Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan gayrimenkul detayları...

ZİRAAT BANKASI 3+1 135 BİN TL'YE KONUT FIRSATI!
Tanım : Temelli Mah. 115 m2 Apartman Dairesi
No. : 14994
Kategori Seçimi : Konut
Konut Tipi : Apartman Dairesi

İl : Ankara
İlçe : Sincan
Semt : Hürriyet
Adres : Sincan İlçesi,Hurriyet Mahallesi, İrfan Züm Caddesi, A-1 Blok,No:44A
Pafta :
Ada : 1468
Parsel : 1
Oda Sayısı : 3
Salon Sayısı : 1
Banyo Sayısı : 1
m2 : 115
Krediye Uygunluk : Uygun

Bankalardan 135 bin TL ye satılık konutlar!

Kullanım Durumu : Boş
Bina İnşa Yılı : 2005
Bulunduğu Kat : 5
Yapının Durumu : İkinci El
Min. Artış : 1.000 TL
Başlangıç Bedeli : 135.000 TL
Teminat Bedeli : 8.100 TL
İlgili Şube Adı : BAŞKENT OSB/ANKARA TİCARİ ŞUBE

İhaleye katılım nasıl yapılır? 

Satılık gayrimenkullerin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılıyor. Fiziki ihale ile satışına süren her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfasında yer alan teklif mektubu ile peşin/taksitli satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekiyor. 

Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir. E-ihale ile satışını sürdüren en yakın Ziraat Bankası Şubesi'ne başvurularak, gayrimenkulün muhammen bedelinin yüzde 6'sı tutarındaki teminatın ödenmesi ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi'nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekiyor. 

Bankalardan 135 bin TL ye satılık konutlar!

Hangi, belgeler isteniyor? 

Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ek olarak aşağıdaki belgelerin banka şubesine teslim edilmesi gerekiyor: 

Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdanı fotokopisi, Tüzel kişiler için; Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış gayrimenkul iktisap etme yetkisi olduğunu gösterir ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküler.

Bankalardan 81 kentte ucuz konut satışı!


Geri Dön