19 / 04 / 2024

Bankalardan 81 kentte ucuz konut satışı!

Bankalardan 81 kentte ucuz konut satışı!

Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası ülke genelinde 81 kentte ucuz konut satıyor. Satışa sunulan dairelerin fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. 



Ziraat ve İş Bankası'ndan uygun fiyata konut satışı için duyuru geldi. Takvim'de yer alan habere göre; 81 kente 82bin 500-98 bin 100 52 bin 500 TL'ye daireler var. Ev almak isteyenler bir yandan online ilan sitelerinde daire araştırırken diğer yandan konut kredisi faiz oranlarını inceliyor. Bankalar tarafından icradan satılık daireler için açıklama yapılıyor. Son olarak bankaların duyurduğu konut kredisi faiz oranlarına bakıldığında en düşük oranın 1.37 olarak görülüyor.

Bankalardan ev almak avantajlı mı?

Bankadan alınan konut kredisini ödemeyen kişi gayrimenkulü daha önceden imza attığı üzere kredi çekmiş olduğu bankaya verir. Banka o kişinin borcunu konutu satarak tahsil etmiş oldu. Satışa çıkarılan konutun değeri borçtan daha düşük olduğu için ev de daha uygun fiyattan alıcı bulmuş olur.

Bankalardan 81 kentte ucuz konut satışı!

Günümüzde bankalardan ev almanın büyük faydaları bulunuyor. İlk olarak emlakçılara herhangi bir komisyon ödenmesi gerekmiyor. Bununla beraber fiyatları piyasada son derece çok iken bankalardan bir miktar daha uygun.

Bu nedenle de bankalardan ev almak oldukça mantıklı bir seçenek. Zira Türkiye'de birçok kişi bankalardan aldığı evlerle yaşamına devam etmektedir. Evle ilgili daha detaylı bilgi için bu adrese ''http://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=23131&cid=2081304 '' ulaşabilirsiniz.

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!


Geri Dön