23 / 04 / 2024

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışına devam ediyor. Ziraat Bankası stoklarında yer alan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.



Ev almak isteyenler bir yandan online ilan sitelerinde daire incelerken diğer yandan konut kredisi faiz oranlarını inceliyor. Takvim'de yer alan habere göre; bankalar tarafından icradan satılık dairelerin ilanlar açıklıyor. Son olarak bankaların açıkladığı konut kredisi faiz oranlarına bakıldığında en az oranın 1.37 olduğunu görüldü. Ziraat Bankası tarafından açıklanan son açıklamaya göre, Ankara'nın Çubuk ilçesinde 125 metrekare  ve 2. kattaki dairenin fiyatı 123 bin lira olarak duyuruldu. Diğer tüm illerde de icradan satılık dairelerin ilanları haberimizde kapsamlı bir şekilde yer alıyor. 

Ev arayana kelepir fiyatında evlerin teklifleri başladı. 99 bin TL'ye 72 metrekare  123.000 TL'ye 125 metrekare daire var! Ziraat Bankası listeyi açıkladı. Bankalar tarafından icradan satılık dairelerin satışı gerçekleştiriyor. Ayrıca bu konutlar için internet sitesinde teklif verilmesi gerekiyor. 

Bankalardan 99 bin TL ye satılık evler!

Daire sahibi olmak isteyen pek çok kişi bu kapsamda bankaların sitelerinde bulunan  gayrimenkullerin fiyatlarını inceliyor. Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan gayrimenkuller için aynı banka kullandırılan konut kredilerinde tahsis ücreti istenmiyor ve ek olarak ekspertiz ücretinden muaf tutuluyor.

İşte gayrimenkullerin listesi:

Ş. Yuvacık Mahallesi'nde Dubleks Mesken
Kocaeli / Başiskele / Paşadağ

Kültür Mahallesi'nde Dükkan
Mersin(İçel) / Akdeniz / Kültür

Üçyol Köyü'nde Bahçeli Ahşap Ev
Tokat / Turhal / Üçyol

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!


Geri Dön