26 / 04 / 2024

bankalardan konut alımı

bankalardan konut alımı

Vakıfbank stokunda yer alan daireleri ucuz fiyattan satışa sunmaya devam ediyor. Banka tarafından satılan dairelerin fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan İstanbul'da 100 bin TL'ye satılık daireler!

Garanti Bankası stokunda yer alan daireleri ucuz fiyattan satışa sunmaya devam ediyor. Banka tarafından satılan dairelerin fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 81 kentte ucuz konut satışı!

Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası ülke genelinde 81 kentte ucuz konut satıyor. Satışa sunulan dairelerin fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışına devam ediyor. Ziraat Bankası stoklarında yer alan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

İstanbul'da 120 bin TL'ye satılık daireler!

Ev almak isteyen vatandaşlar, bankalar tarafından satışa sunulan konutları araştırmaya devam ediyor. Çok sayıda banka uygun fiyatta konut satışı gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı sürüyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 40 bin TL'ye satılık evler!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Ziraat Bankası ve İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor. 

Bankalardan herkese uygun satılık evler!

Bankalar kendilerine ait olan konutları satmaya devam ediyor. Ucuza konut satın almak isteyen vatandaşlar söz konusu bankalara başvuru yaparak ev sahibi olabilir.

Bankadan ev nasıl alınır?

Bankadan satışa çıkarılan evleri almak isteyen vatandaşlar, bankadan nasıl ev alabileceğini araştırıyor. Peki, bankadan nasıl ev alınır? İşte detaylar...

Ev arayanların yeni adresi bankalar oldu!

Ucuza konut sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş gözünü bankalar tarafından satışa çıkarılan konutlara dikti. Peki bankalardan konut alabilmek için gerekli olan şartlar neler? İşte detaylar...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Konut alım satımında yabancı detayı! Gelir vergisi çıkabilir!

Son zamanlarda ülke genelinde yabancın yatırıcıların gayrimenkul alımında artışlar meydana geldi. Yabancıya konut satışları 2023'te 35 bin oldu. Peki yabancıdan konut alım satışında neye dikkat edilmeli? 

Ev alacaklar dikkat! Konut alırken tapu harcının tamamı ödenir mi?

Konut alım satımlarında zorunlu olarak tapu harcı tahsilatı yapılmaktadır. Buna göre, konut alanlar tapu harcı masrafının tamamını ödemek zorundalar mı? bu konu merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Konut alımında vatandaşların ilk önceliği depreme dayanıklılık oldu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak meydana gelen depremlerden sonra vatandaşlar konut alırken göz önünde bulundurduğu kriterlerin sırasını da değiştirdi. Buna göre dayanıklılık 1. sırayı aldı.

Konut alım satımda yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Konut alım satım işlemlerinde Gayrimenkul Değerleme Sistemi adıyla yeni bir dönem başlıyor. Tapuda rayiç bedel yerine gerçek değer üzerinden yapılan işlem hem devletin gelir kaybının önüne geçecek hem de vergi ve harç oranlarını düşürecek.

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Bireysel Emeklilik'te yeni sistem netleşti! Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz!

Bireysel Emeklilik Sitemi'nde yeni dönemle ilgili detaylar Resmi Gazete'de yayımlanarak netleşti. Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz! İşte detaylar...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Konut alım satımları mercek altında! Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yeni adım!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından şehirlerde “Ön Tespit ve İzah Değerlendirme Komisyonu” ismi altında bir birim oluşturuldu ve konut alıp satanlara yazı yollandı. 

Konut alım satımlarında yeni dönem! Tapu işlemleri noterde de yapılabilecek!

Konut alım satımlarında yeni dönem başlıyor. Bu kapsamda artık alım ve satım işlemleri noterlerde de yapılacak.

bankalardan konut alımı Haberi

bankalardan konut alımı

İstanbul'da uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından satışa çıkarılan evleri araştırıyor. Takvim'de yer alan habere göre; Vakıfbank stokunda yer alan daireleri yayınladıkları ilanlarla satışa çıkardı. Türkiye'nin aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropol şehirlerin de yer aldığı bir çok kentte ev, araba, arsa, işyeri gibi gayrimenkulleri çok ucuza satışa çıkaran banka üstüne bir de bu gayrimenkuller için kredi de veriyor. Kasım ayında satılık gayrimenkul listesinde indirim üstüne indirim kampanyası yapan Vakıfbank'ın kampanyası ev, araba veya arsa almak isteyen vatandaşları mutlu etti. 

Yayımlanan yeni ilan arasında en az apartman dairesi fiyatı 49 bin 500 TL olarak belirlendi. Adıyaman'da bulunan 280 metrekare bahçeli ev ve arsası 82 bin 500 liralık fiyatı ile satılıyor.

VAKIFBANK SATILIK İŞYERİ DÜKKAN İLANLARI

Vakıfbank gayrimenkul satış ilanları...