19 / 04 / 2024

İstanbul'da 120 bin TL'ye satılık daireler!

İstanbul'da 120 bin TL'ye satılık daireler!

Ev almak isteyen vatandaşlar, bankalar tarafından satışa sunulan konutları araştırmaya devam ediyor. Çok sayıda banka uygun fiyatta konut satışı gerçekleştirmeye devam ediyor. 



Ziraat Bankası sitesinde ev satışı yapmaya devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; ucuz ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bütçelerine ideal ev alabilmek için araştırma yapıyor. Birçok ilanın yayınladığı listede İstanbul'da 120 bin TL'ye evlerin ilanlar da yer aldı. Piyasa koşullarının çok altında satılması nedeni ile tercih edilen icradan satılık daireler verdiği ilanlar üstüne satılıyor. 
Belirli bir vakit ilanı yayınlanan daireler için icra ihaleleri düzenleniyor ve bu ihalede genellikle açık artırma yılıyla en yüksek öneriyi veren şahıs icradan satılık daire alabiliyor.

Tanım : Mescit Mahallesi'nde Konut
No. : 17148
Kategori Seçimi : Konut
Konut Tipi : Apartman Dairesi
Konut Şekil :
İl : İstanbul
İlçe : Tuzla
Semt : Mescit
Adres : Tuzla İlçesi, Mescit Mahallesi, Cansu Sokak, Maksimum Life Sitesi, C Blok, No:5
Pafta :
Ada : 6630
Parsel : 2
Oda Sayısı : 1
Salon Sayısı : 1
Banyo Sayısı : 1
m2 : 39
Krediye Uygunluk : Uygun
Isınma Tipi : Kombi
Kullanım Durumu : Boş
Tapu Durumu : Kat İrtifakı
Bina İnşa Yılı : 2013
Bulunduğu Kat : 1
Yapının Durumu : İkinci El
Min. Artış : 1.000 TL
Başlangıç Bedeli : 120.000 TL
Teminat Bedeli : 7.200 TL
İlgili Şube Adı : TUZLA/İSTANBUL ŞUBESİ

E-ihale yöntemi ile nasıl ev alınır?

Sisteme giriş yapılmasının ardında öneri ver butonuna basıp satılık konut için öneri veriliyor. Son öneri veren bireyin üstüne 30 dakika süresince yeni bir öneri gelmemesi durumunda konut satışı yapılıyor. Fakat yeni bir öneri verilmesi halinde bu vakit otomatik olarak 30 dakika oluyor. 30 dakikalık vakit zarfında yeni bir fiyat öneriyi verilmezse e ihale tekniği ile satışa yayılan konut en yüksek öneriyi veren şahıs ya da kuruma satılıyor.

İstanbul da 120 bin TL ye satılık daireler!

İcradan satılık ev nasıl alınır? 

Piyasa koşullarının çok altında satılması nedeni ile tercih edilen icradan satılık daireler verdiği ilanlar üstüne satılıyor.Belirli bir vakit ilanı yayınlanan daireler için icra ihaleleri düzenleniyor ve bu ihalede genellikle açık artırma usulüyle en yüksek öneriyi veren şahıs icradan satılık daire almaya hak kazanıyor. İcra daireleri bütün icralık daire için aynı satış tekniğini yapıyor. İcradan satılık daireler amacıyla en büyük üstünlük ise normal pazar fiyatlarına göre çok daha az fiyatlara satılması. İcralık gayrimenkuller bu amaçla ev sahibi olmak isteyen şahıslar içerisinde büyük bir cazibenin meydana gelmesine neden oluyor.

Genelde icradan satılık daireler ile normal daire fiyatları arasında nerede ise yüzde 50 gibi büyük bir fark olurken bu fark öneri toplanırken kapansa bile gene de en az yüzde 20 fiyat üstünlüğü ile ev sahibi olma olanağı tanıyor.
 

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!


Geri Dön